Dragojevići optuženi da duguju novac bivšem zadrugaru: Izneo šokantne tvrdnje, pa se povukao

25.06.2023

20:21

0

Tvrdi da im je pomogao svojevremeno

Dragojevići optuženi da duguju novac bivšem zadrugaru: Izneo šokantne tvrdnje, pa se povukao
David i Dejan Dragojević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kontroverzni bivši zadrugar Miljan Vračević, javno je optužio prošlogodišnjeg pobednika Dejana Dragojevića i njegovog brata Davida Dragojevića, da mu duguju veliku svotu novca.

Naime, Vračević je tokom boravka u "Zadruzi 6" imao žestoku svađu sa Aleksandrom Nikolić, Dejanovom bivšom devojkom, te je tom prilikom izneo niz optužbi na račun braće Dragojević.

Miljan je sada ponovo progovorio o toj temi i izjavio da nije siguran da li mu oni duguju novac, a potom je istakao da je imao najbolju nameru - da im pruži finansijsku pomoć.

ATAImages/Antonio Ahel
Miljan Vračević

- Ja nikog ne mrzim, pa ni njih. Da li mi neko od njih duguje novac, kome duguje, šta duguje... Ja ne znam... U nekim trenucima rekao sam neke stvari, bio sam izrevoltiran, ništa nisam lagao, mislio sam da to ima veze sa njima. Ponavljam nikog ne mrzim, a najmanje one kojima sam pomagao - izjavio je Miljan Vračević.

Inače, Dejan Dragojević se nakon Miljanovih optužbi oglasio i demantovao navode da je u dugovima, a Vračević je, po svemu sudeći, promenio navode i rešio da zakopa ratne sekire sa Dragojevićima.

ATAImages/ Antonio Ahel
David i Dejan Dragojević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike