Ana Ćurčić uzvraća udarac kumi Mileni, ali i zadrugarima! Osudili je zbog veze sa Bulićem, ona besna: Boli vas Anina sreća!

04.07.2023

17:28

1

Zbog njenih objava bi mogli nastati novi ili se produbiti sadašnji sukobi

Ana Ćurčić uzvraća udarac kumi Mileni, ali i zadrugarima! Osudili je zbog veze sa Bulićem, ona besna: Boli vas Anina sreća!
Ana Ćurčić, Milena Kačavenda, Mikica Bojanić, Ivan Marinković - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Ana Ćurčić i Aca Bulić obelodanili su protekle večeri da su ponovo zajedno, što je mnogima bilo čudno, s obzirom na to da je ona izjavljivala da su njih dvoje samo prijatelji, te hvalila njegovu suprugu

Njena kuma Milena Kačavenda, sa kojom Ana više nije u dobrim odnosima, osudila je Ćurčićevu i Bulića zbog veze, pre svega zbog njegove žene. No, Ana na te osude nije ostala imuna.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Bulić i Ana Ćurčić

Ona je, naime, na svom storiju prenela objave jedne instagram stranice koja je podržava, pa se može reći i da se slaže sa njihovim izjavama.

- Da, jer nisi govorila istinu. Aca se davnih godina razveo sa ženom, a devojka je svaka od danas do sutra. Samo je Anči večna - pisalo je kao odgovor kumi.

Međutim, Ana je podelila i objave koje se odnose na bivše zadrugare, a među njima i na Ivana Marinkovića, kog će inače tužiti.

- Njegova žena je već godinama bivša žena, smećaru pijani - napisala je Ana kao odgovor na to što se Ivan zapitao kako će Ćurčićeva izaći na oči Bulićevoj ženi.

Još jedan koji je prozvan je Mikica Bojanić, koji je Anu nazvao "najpodmuklijom osobom u istoriji rijalitija".

- Donji dom na aparatima zbog Anine sreće. Pa svi ste govorili da će se pomiriti sa upi*ankom, šta je sad? - pisalo je u objavi.

Na kraju su udarili i na Miljana Vračevića, koji je Anu nazvao "ženom bez morala i obraza".

Printscreen Instagram/ana_curcic_official
Aca Bulić i Ana Ćurčić

- Boli vas Anina sreća, pa crknite dušmani. Uporno pričate o Acinoj ženi sa kojom je razveden godinama, pritom žena i ne živi u državi - pisalo je.

Ana je, inače, najavila da će održati "lajv" na Instagramu, gde će odgovoriti na sva pitanja u vezi Acine i njene veze.

- Nama je život promešao karte. Ja sam bila prva i sudbina je krala od mene moju prvu i najveću ljubav. Sada mi je univerzum vratio i ja sam zbog toga neizmerno srećna - napisala je, između ostalog, Ana u objavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike