Sara Jo prozvala Milicu Pavlović: Više volim koleginice koje se ne žale i nisu žrtve

26.07.2023

09:03

0

Pevačica je otkrila zbog čega je podržala albume Aleksandre Prijović i Tee Tairović, a Miličin nije

Sara Jo prozvala Milicu Pavlović: Više volim koleginice koje se ne žale i nisu žrtve
Sara Jo - Copyright ATAImages/ A.A.

Sara Jo sinoć je otkrila šta zaista misli o radu koleginice Milice Pavlović! Jovanovićeva je bila veoma u iznošenju svog suda, te je za koleginicu izjavila kako previše od sebe pravi žrtvu.

Naime, Sara je u sklopu rubrike „Pitanja sa Instagrama" prva bila na tapetu, a voditelj Ognjen Amidži joj je pročitao pitanje koje glasi:

- Podržala si nove albume Aleksandre Prijović i Tee Tairović, zašto nisi isto učinila i sa pesmama Milice Pavlović? - upitao je Amidžić Saru.

Ami G Show
Sara Jo

- Sviđa mi se što smo na početku, a već se zahuktava. Pre svega, Milica i ja se ne poznajemo. Ja mnogo volim koleginice koje su vredne, koje rade na sebi, koje ulažu, ona je definitivno to. Ali, još više volim koleginice koje sve to rade, a ne žale se i nisu žrtve konstantno, nego samo rade i imaju fokus. Bez preterane drame. Više je to neki moj senzibilitet - kazala je pevačica 

Ispod isečka ovog dela emisije na Jutjubu nizali su se brojni komentari, mnogima se Sarin odgovor, nije dopao, te su opleli žestoko po njoj, dok su je drugi ipak podržali.

Printscreen RTV Pink
Milica Pavlović

- „Svi kad se sastanu Milici ne mogu da pljunu pod prozor ! Sara Jo nema pesme i komentariše nešto nema smisla”, „Da li je ova Sara Jo normalna? Kako bi ona reagovala da neko njoj „ukrade" pesmu i prisvaja je kao svoju?! Sram je bilo”, „Slažem se sa Sarom u vezi Milice Pavlović” - bili su neki od komentara.

Podsetimo, Milica Pavlović je nakon skandala sa pesmom „Provereno”, ušla u konflikt sa mnogim kolegama na domaćoj estradi. Iako, čini se, nije prva ulazila u sukobe, neretko je bila meta prozivki pevača i pevačica koji je nisu štedeli.

Najčešće se isticao njen rivalitet sa Aleksandrom Prijović, kojoj su davali prednost isticavši da je baš ona najpopularnija zvezda  „Granda”, dok poslednjih nedelja bukti sukob sa Albinom

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike