Tea Tairović otkrila pozadinu odnosa sa fudbalerom Urošem Račićem i progovorila o rivalstvu sa Prijom i Milicom Pavlović!

13.07.2023

22:05

0

Ističe da nije "poletela" posle koncerta na Tašu

Tea Tairović otkrila pozadinu odnosa sa fudbalerom Urošem Račićem i progovorila o rivalstvu sa Prijom i Milicom Pavlović!
Tea Tairović - Copyright M.M./ATAImages

Mlada muzička nada, Tea Tairović, probila se u sam estradni vrh sa poslednja dva albuma. O njenom privatnom životu, ljubavima i zaradi se mnogo spekuluše, a Tairovićeva je sada progovorila na sve škakljive teme koje su zanimele javnost.

Tea se osvrnula na svoj prvi solistički koncert, koji je održala na stadionu "Tašmajdan" pred oko 10.000 ljudi i otkrila koji trenuci su joj bili najemotivniji.

- Bilo ih je više. Dok sam gledala koncert  imala sam osećaj kao da se ne sećam ničega, toliko sam bila pod utiscima. Ali definitivno kada sam pevala peme "Budalo" i "Ne brini majko" i prvi momenat kada sam izašla na binu, kada je krenula ona čuvena sirena. Taj osećaj ne mogu da objasnim - počela je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tea Tairović

U svemu vidi potencijalni problem

- Ja imam taj problem ili prednost da u svemu razmišljam. Ja razmišljam o svemu, o svakoj sitnici, o svakom momentu, o svemu što sam izgovorila. Ja ću i o ovom intervjuu da razmišljam naredna dva sata. To mi ne da negde da poletim, da se uobrazim, nema šanse da se uobrazim. Zato što ja u svemu vidim potencijalni problem, mislim da je to razlog zašto ne razmišljam o popularnosti - priznaje Tairovićeva.

Rivalstvo sa Milicom Pavlović i Prijom

Osvrnula se i na rivalitet sa koleginicama iz takmičenja "Zvezde Granda", Milicom Pavlović i Aleksandrom Prijović koje su takođe izbacile albume ovog leta.

- Ja ga iskreno ne osećam, ali nije to loše. To je sportski i to je ok. Koja vodi trenutno ne znam, to je subjektivno. Na svakog ostavljamo drugačiji utisak. Naravno da sam preslušala oba albuma. One su ostale dosledne sebi, meni se lično sviđaju, ja ih privatno slušam. Nemam nikakvu zamerku. Aleksandru znam i privatno, sa obe sam u super odnosima, ali poslovno se sve tri međusobno poštujemo - kaže ona.

24sedam/Pavle Knežević/ATA
Aleksandra Prijović i Milia Pavlović

Posle koncerta je obećala sebi želju i pojela, ne samo burek, već i porodičnu picu.

- Pojela sam burek kao što sam želela i ne samo burek nego i porodičnu picu. Toliko sam bila željna, gladne su mi bile oči. Kako mi je bilo posle toga, jedno dva tri dana sam bolovala, jedva sam svarila.

S obzirom da je okupirana poslom i nastupima, Tea priznaje da nema vremena za ljubav, a za budućeg partnera je imala interesantnu poruku.

- Evo neka dođe pred nastup. Ja volim da flertujem, ali što se tiče nekih dubljih odnosa trenutno nisam raspoložena za to jer sam fokusirana na posao, ali volim da vidim da u publici neko lepo izgleda. Zašto da ne - priznaje Tairovićeva.

Veza sa Urošem Račićem

Nedavno se u medijima pojavila infromacija da pevačica ima nešto više sa srpskim reprezentativcem, Urošem Račićem, a ona sada otkriva pozadinu njihovog odnosa.

- Uroš i ja smo drugovi već sedam godina. Mi se poznajemo odavno. Pevala sam njegovim prijateljima i porodici na jednom savlju, to je moj posao. Naravno, bila sam i kao prijatelj tu, tako da nema ništa više od toga - zaključila je Tea, prenosi Telegraf.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tea Tairović i Uroš Račić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike