"Nema hit na novom albumu" Albino otkrio pravi razlog prekida saradnje sa Milicom Pavlović: Neisplativo nam je (VIDEO)

15.07.2023

22:30

0

Bio je više nego direktan

"Nema hit na novom albumu" Albino otkrio pravi razlog prekida saradnje sa Milicom Pavlović: Neisplativo nam je (VIDEO)
Albino i Milica Pavlović - Copyright ATAImages/ G.G.

Mladi pevač i kantautor Albino bio je gost u jednoj emisiji prilikom čega je govorio o prekidu saradnje sa pevačicom Milicom Pavlović, kojoj je u okviru albuma "Posesivna" uradio hit numeru "Šećeru" koja je ostavila jak utisak na publiku.

Albino je ovom prilikom otkrio razlog zbog kog je odbio saradnju sa Pavlovićevom na njenom novom albumu, a bio je više nego direktan.

- Finansijski nam je bilo neisplativo. Imamo mnogo bolje i normalnije saradnje sa drugim nekim ljudima - rekao je Albino između ostalog gostujući na Hype televiziji.

@hypetelevizija Hajpovanje sa Albinom je na našem kanalu! #fyp #foryou #foryoupage #hypetv ♬ original sound - HYPE TV

"Dobre su pesme, ali nema hit"

Osim toga, muzičar je prokomentarisao i Miličin novi studijski album "Lav", pa istakao da su sve pesme dobre, ali da Milica na njemu nema pesmu koju može da nazove hitom. Nema sumnje da se pevačici neće dopasti stavovi bivšeg saradnika, a kako je otkrila, nije joj ni čestitao na novom projektu.

- Nije mi čestitao, a mogao bi! Svi znamo koliko je teško napraviti album. Treba opravdati očekivanja publike. Obradovalo bi me da mi čestita! Ja, evo, njemu čestitam na svemu što radi, sve je to meni simpatično. Drago mi je da sam prepoznala njegov talenat, tu pesmu sam mogla da kupim i otpevam sama. Htela sam da skrenem pažnju javnosti na njega, on je pretalentovan. Retko ko je poznavao tad njegov rad, htela sam da mu pomognem. Ja se nadam da sam mu pomogla. Danas sigurno mnogi ne bi snimali duete sa njim da nisu čuli pesmu "Šećeru" - istakla je Milica nedavno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike