Albino progovorio o „aferi stranputica"! S Pavlovićevom se više i ne čuje, a evo kako priča o Teodori Džehverović (FOTO/VIDEO)

26.06.2023

10:35

0

Nastupom na „Music Week-u" i te kako je zadovoljan, ali priznaje da je imao tremu

Albino progovorio o „aferi stranputica"! S Pavlovićevom se više i ne čuje, a evo kako priča o Teodori Džehverović (FOTO/VIDEO)
Stjepan Jelica - Albino - Copyright ATAImages/M. P.

Reper Stjepan Jelica, poznatiji kao Albino, bio je prilično pod tenzijom pred ovogodišnji „Music Week". Međutim, čim se popeo na scenu - sve to je gotovo palo u zaborav. Odlično se proveo i veoma je zadovoljan šouom koji je uspeo da priredi svojoj publici.

U razgovoru s medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, Albino se dotakao i „afere stranputica" te toga u kakvim je sad odnosima s Milicom Pavlović, s kojom je prošle godine napravio hit „Šećeru". Takođe, dotakao se i saradnje sa Teodorom Džehverović, kojoj je koleginica prilično zamerila što se „umešala u tuđa posla".

Stjepan Jelica - Albino, ATAImages/M. P.
 

- Ne znam. Ništa, Milica Pavlović je izbacila album, to je sve što znam. To je to - bio je prilično škrt na rečima on, a pošto mu je onda ponovljeno kako je Milica izjavila da se „plaši da će on krenuti stranputicom" radeći s nekim drugim izvođačima, podignutim tonom je kazao:

- A, to! Pa, dobro. Drago mi je da se brine neko za mene.

Njih dvoje u poslednje vreme i nisu u kontaktu, kao što možete čuti na snimku koji sledi, dok o Teodori Džehverović, čiji je komentar prilično „zakuvao celu stvar", ima samo reči hvale.

„Ona je prava zvezda!"

- Teodora je brat. Mi smo se tri, četiri puta sreli, od toga smo jednom snimali pesmu, drugi put ponovo, pa treći put spot. Znači, car najveći. Koja disciplina, rad na sebi, baš prava zvezda. I kad sam čuo da je to rekla... Ne mora da se meša, nema razloga, ali je podržala, rekla je samo najbolje i mnogo joj hvala na tome.

Teodora Džehverović, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Ma, nemam loše mišljenje (o Milici). Žena radi svoj posao, radi kako radi, ja svoj, svi rade nešto, slažemo se, ne slažemo se, svaka čast, srećno - dodao je Albino.

Podsetimo, komentar Džehverovićeve na Miličinu prvu izjavu glasio je:

- Samo mogu da kažem da je Albino nekome uradio nešto što je najbolje, to je dovoljno. Ko razume, shvatiće. Jedna jako dobra pesma, jako dobar duet. Kada bi meni neko napravio tako dobru pesmu, ja bih samo imala reči hvale do kraja svog života.

Pavlovićevoj to nimalo nije prijalo.

Milica Pavlović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- ...Čula sam tu njenu izjavu. Ne znam zašto se ljudi kasnije nadovezuju na moje izjave koje izokrenu u totalno drugačiji kontekst od onoga što ja kažem. Iskreno, volela bih, onako ljudski, da je u pitanju Teodorina nesmotrena izjava. Što nije, na primer, rekla: „Znate kako, ja nemam komentar. To nisu moja posla i ja nemam šta to da komentarišem. Ta Milica je prema meni bila fer 31. decembra, kada sam nastupala ispred Skupštine. Donela mi je kostim iz Niša i nije mi ga ostavila negde na klupi u parku ili u kafiću, već ga je po svom vozaču poslala na moju kućnu adresu i poželela mi srećnu Novu godinu. Znate, ta Milica je čovek" - istakla je bila ona za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike