Rupert nikad iskrenije o deset godina života koje je „dao na Harija Potera": Mislio sam da ću se ugušiti

10.03.2021

07:31 >> 23:00

0

Činilo mu se, s vremena na vreme, kako se jedan te isti dan samo ponavlja i da osim sveta magije ne postoji ništa drugo

Rupert nikad iskrenije o deset godina života koje je „dao na Harija Potera": Mislio sam da ću se ugušiti
Copyright Rupert Grint Profimedia

Rupert Grint sa simanja „Harija Potera” nosi lepa sećanja. Ekipa se dobro uklopila i funkcionisali su kao porodica, međutim, bilo je i momenata kada bi klonuo duhom i zapitao se – ima li „još nečega na ovome svetu, osim Potera”. Razgovarajući na tu temu kao gost podkasta „Armchair Expert”, pod palicom Daksa Šeparda, nikad iskrenije progovorio je o minulim „danima magije”, te osećaju prezasićenosti koji ga je mučio.

Pročitajte još:

– Imao sam utisak da ću se ugušiti. Bilo je baš teško, s vremena na vreme, jer u pitanju je 10 godina snimanja, sve jedno za drugim. Svakoga dana, iz godine u godinu, do samog kraja. Lepo je to iskustvo, ekipa se dobro uklopila, bili smo kao porodica. Ali, nije baš uvek bilo… Sjajno. Bilo je perioda kada sam se pitao da li još nešto postoji, van svega ovoga i gde je to nešto drugačije.

Kada je simanje počelo, na tržištu su bile samo čestiri knjige, a dva filma bila su u planu. Međutim, priča se nastavila pa je spremanje za ulogu postalo „kao domaći zadatak, za predmet koji mu i nije baš omiljen”.

– Nije mu se video kraj („Hariju Poteru”). Svake godine – Jovo nanovo. Jer, znate, set je isti, oko vas su uvek isti ljudi. Jeste bilo super, ali je isto toliko bilo i teško.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike