Zvezda "Harija Potera" postao otac u aprilu, sad otkrio pol bebe i kako se snašao: Ludo je i napeto!

04.07.2023

23:53

0

Glumac napokon progovorio o očinstvu i danima sa bebom

Zvezda "Harija Potera" postao otac u aprilu, sad otkrio pol bebe i kako se snašao: Ludo je i napeto!
Danijel Redklif - Copyright Profimedia

Danijel Redklif, kog ceo svet i dan danas zove "Hari Poter" i njegova pet godina starija devojka Erin dobili su bebu ranije ovog proleća, a sada su otkrili da je u pitanju dečak.

Glumac se uglavnom trudi da privatan život zadrži za sebe, ali je sada ipak rešio da otkrije kako se oseća kao novopečeni otac.

- Sjajno je. Malo ludo i napeto, ali je divno i Erin je neverovatna. Stvarno je privilegija imati ovo vreme sa njim - rekao je Danijel, pa dodao:

Profimedia
Danijel Redklif sa devojkom Erin

- Uvek je bio plan da napravim pauzu u poslu, što je nešto što ne može svako sebi da priušti, tako da sam sad u mogućnosti da budem stalno sa njim, što je predivno. 

Na pitanje da li će to što je postao tata uticati na njegov izbor uloga, glumac ističe da će to sigurno biti slučaj.

- Siguran sam da hoće. Još uvek nije uticalo ni na šta, ali ja volim da provodim vreme sa njim. I mislim da će mi jako nedostajati kada se vratim na posao kasnije ove godine - kaže Redklif i dodaje:

Profimedia
Danijel Redklif

- Tako da ću sigurno biti izbirljiv. Dobro, možda ne izbirljiv, jer sam takav uvek bio, ali mislim da ću raditi manje narednih godina. Ne planiram da prestanem da se bavim glumom, jer mislim da mi to ništa dobro ne bi donelo.

Podsetimo, u aprilu su predstavnici glumca otkrili da je par dobio bebu, ali tada nisu izneli nikakve detalje. Vest je objavljena kada je Danijel viđen kako gura sina u kolicima za bebu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike