Hit detalji s proslave rođendana Selene Gomez: Došle joj Paris Hilton, Kristina Agilera... Sladile se tortom ukrašenom ružama! (FOTO)

23.07.2023

20:40

0

Pevačica je napunila 31. godinu

Hit detalji s proslave rođendana Selene Gomez: Došle joj Paris Hilton, Kristina Agilera... Sladile se tortom ukrašenom ružama! (FOTO)
Selena Gomez - Copyright Profimedia

Selena Gomez organizovala je ludu žurku povodom svog 31. rođendana, pa za nju odabrala vrlo atraktivnu „Bottega Veneta" mini haljinu. Savršeno joj je pristajala, a i fotografije koje je objavila na Instagramu bile su još „vrelije" pošto je u istoj ispozirala i pored ogromne torte, koja je bila ukrašena crvenim ružama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Od poznatih, došli su joj Kristina Agilera, Paris Hilton, Beni Blanko... A u jednom trenutku, većina je maksimlano „ispratila" slavljenicu, pozirajući pred fotografom sa naočarima za sunce.

Inače, Selena i Paris posebno su se zbližile na svadbi Britni Spirs protekle godine. Prijateljska veza sada im je nikad jača, pa i ne čudi što se čuvena bogatašica pojavila na ovom „partiju", te ostavila kod kuće sina od kog se inače gotovo i ne odvaja.

Blanko, s druge strane, bio je prilično veliko iznenađenje, uzimajući u obzir da su fanovi mislili da se pevačica i producent uopšte ne vole otkako ju je on „isprozivao" jednom dok je još bila u vezi sa Džastinom Biberom veličajući, pak, pevača, dok je upoređivao njihov rad.

- Nije Džastin kao ona. U smislu „ovo je moj novi singl, ovo je moja linija šminke"... Ne, on je: „Hej, ljudi, izašla mi je bubuljica i mučim se s anksioznošću danas"! - komentarisao je on, međutim, sve je to izgleda „palo u zaborav".

Drugarica Tejlor Svift, s druge strane, nije se pojavila zbog poslovnih obaveza. Ona je na turneji, a Nikola Pelc, s kojom je takođe veoma bliska, propustila je ovo okupljanje jer je trenutno sa suprugom Bruklinom Bekamom na odmoru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike