Nije žalila para! Dada Mešaljić ćerkici za prvi rođendan priredila pravu bajku (FOTO)

22.07.2023

20:25

0

Poznata majka nije mogla da se odluči, pa je svojoj mezimici kupila i nekoliko poklona

Nije žalila para! Dada Mešaljić ćerkici za prvi rođendan priredila pravu bajku (FOTO)
Dada Mešaljić - Copyright Instagram screenshot / dadamesaljic

Dada Mešaljić je povodom prvog rođendana ćerke Merjem priredila za devojčicu pravu bajku - sve što je moglo bilo je roze i sa leptirićima, balonima, a ime mezimice, te čestitka i na engleskom jeziku, bila je ispisana zlatnim slovima.

- Svemiru moj mali, hvala ti za najlepšu godinu u ovih mojih 26, s tobom sve ima smisla, uz tebe se osećam najsrećnijom, najuspešnijom i najispunjenijom ženom na svetu. Dala si mi razlog i motivaciju da se borim kroz ovaj život koji je pun nedaća. Ja sam ti od prvog dana obećala jedno lepo putovanje kroz život, toga se pridržavam i pridržavaću se sve dok dišem - poručila je pevačica koja se proslavila u „Zvezdama Granda", ispod jedne od objava na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Dada se posebno našla u fokusu pošto je od supruga Jasmina doživela prevaru. Tada, tek su nekoliko meseci bili u braku, a ona je bila u drugom stanju.

Par se zvanično razveo početkom proteklog decembra, a Mešaljićeva je tim povodom na pomenutoj društvenoj mreži poručila: „Ko hoće neka čestita".

Takođe, mnoge je i nasmejala pošto je uz presudu odabrala pesmu Zorice Brunclik, „Rođendana dva":

- Jedina sam koja slavi rođendana dva, sudbina mi dodelila ta dva datuma. Prvi put kad me majka rodila, drugi kad se tebe oslobodila.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike