Skandali koji su obeležili ovu sezonu "Zvezda Granda": Cecin dolazak, zabrane, golotinja i prevare!

21.06.2022

09:21

0

Šta su sve radili članovi žirija i takmičari

Skandali koji su obeležili ovu sezonu "Zvezda Granda": Cecin dolazak, zabrane, golotinja i prevare!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Još jedna sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" privodi se kraju, a kako to obično biva, osim biranja pobednika, moraju i da se svedu računi. Pod tim mislimo na to koji su sve skandali obeležili ovu sezonu.

Dolazak Cece Ražnatović

I pre samog početka emitovanja mnogi su bili šokirani kada je objavljeno da Jelena Karleuša napušta žiri, te da na njeno mesto dolazi Ceca Ražnatović. Razlog zašto je to privuklo toliku pažnju leži u činjenici da su njih dve najveće estradne suparnice, te se samo čekalo kad će koja da prozove onu drugu

24sedam/Goran Sivački
Ceca Ražnatović

Skandal Milija i Cece već u prvoj epizodi

Kada je emitovana prve epizoda nove sezone, gledaoci su saznali da su Ceca i Aleksandar Milić Mili na sudu, ali detalji nisu otkriveni odmah. Kako su tvrdili, to ih neće omesti u žiriranju, te će sarađivati i komunicirati korektno

Ceca potkačila i Bosanca

Do sukoba između ovo dvoje članova žirija došlo je kada je Ceca odbila da bude mentor jednoj kandidatkinji, te je Bosanac rešio da je uzme kod sebe, rekavši da od nje može da naparavi zvezdu.

- Marija je recimo pevačina, a Ceca je samo popularni pevač - rekao je muzičar tada.

- Pa kad si tako dobar producent, što od ćerke nisi napravio zvezdu? - pitala ga je Ceca.

- Moja ćerka nije imala pogodnog sponzora i ona trenutno završava fakultet - rekao je Bosanac.

O ovome se danima pisalo i pričalo, a o čitavoj situaciji oglasila se i Bosančeva ćerka Aleksandr Stojković Džidža.

- Nije mi potreban novac, draga. Ja radim za umetnost. Još jednom, ovo je moj odgovor na celokupnu situaciju. I ujedno odgovor novinarima. Volim te, tata, najviše - napisala je Džidža na svom nalogu na Instagramu.

ATAImages/ A.A.
Dragan Stojković Bosanac

Anastasija Ićurup i "golotinja"

Svakako je ovu sezonu obeležio sukob članova žirija zbog dve takmičarke. Anastasija Ićurup i Maria Gruevska bile su provokativno obučene tokom nastupa, što su žestoko zamerili Ana Bekuta, Bosanac i Snežana Đurišić. Tada je došlo do svađe između Đorđa Davida i njih.

- Imam strahovitu primedbu na vaše oblačenje. To je katastrofa na šta to liči. Degutantno, odvratno, ja ću se ispovraćati sad - rekla je Ana Bekuta, sa čime se složila Snežana Đurišić.

- Nije u pitanju to što ste gole, nego što ste vulgarne - dodala je Snežana, dok je Bosanac poentirao kako nemaju više šta da skinu.

Anastasija je ovo smatrala previše uvredljivim, te je odlučila da napusti "Zvezde Granda".

Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial
Anastasija Ićurup

Diskvalifikacija

Valeri Dimovska, takmičarka iz Skoplja, objavila je na Instagramu da je diskvalifikovana jer se nije pojavila na snimanju.

- Bila sam bolesna kada se snimao treći krug i zato sam diskvalifikovana, jer nisam mogla da se pojavim na snimanju. Sledeće godine ću se prijaviti opet - rekla je ona za portal "Nema zabranjenih". Njen mentor bio je Đorđe David.

Zabrane

Roker Đorđe David takođe je sve šokirao kada je otkrio da pojedini umetnici, poput Caneta iz "Partibrejkersa" i porodice Đorđa Balaševića ne dozvoljavaju da se njihove pesme izvode u "Zvezdama Granda", te da za to podnose tužbe i traže ogroman novac.

Dada Mešaljić

Jedna od najzapaženijih takmičarki bila je Dada Mešaljić koja je takmičenje napustila nakon što se udala i saznala da je u drugom stanju.

Međutim, posle samo nekoliko meseci pojavila se vest o tome da ju je suprug Jasmin Mumić prevario, i to sa takmičarkom "Zvezda Granda" Melihom Imširović.

Instagram screenshot / dadamesaljic
Dada Mešaljić sa bivšim mužem

Dada je potvrdila da se razvodi brzo nakon venčanja, ali nije želela da komentariše razloge za to, navodeći da joj je sada prioritet beba i karijera. Ipak, njen muž je na Instagramu napisao kako su on i Meliha samo prijatelji, a da sa suprugom već neko vreme ne živi, te da se rastaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike