Mi već dugo nismo zajedno! Oglasio se suprug Dade Mešaljić, otkrio sve o navodnoj prevari (FOTO)

06.05.2022

14:25

0

Autor: Marija Mitić

Zbrka između učesnika takmičenja "Zvezda Granda"

Mi već dugo nismo zajedno! Oglasio se suprug Dade Mešaljić, otkrio sve o navodnoj prevari (FOTO)
Dada Mešaljić 2 - Copyright Instagram screenshot / dadamesaljic

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", Dada Mešaljić koja je u drugom stanju, otkrila je da prolazi korz stresan period, budući da se rastaje od suruga Jasmina Mumića, takođe učesnika ovog šou programa.

Pročulo se da je glavni uzrok tome njegova prevara i to sa koleginicom, takođe takmičarkom Melihom Imširović, međutim, Jasmin se sada oglasio pa na svom Instagram profilu negirao ove spekulacije.

Instagram screenshot / dadamesaljic
Dada Mešaljić i Jasmin Mumić

- U vezi s novonastalom situacijom, želim da vas obavestim da Meliha Imširović i ja nismo zajedno. Jako je ružno od pojedinaca što devojku vređaju i nazivaju pogrdnim imenima, a pojedini čak to odobravaju, a takođe znaju da nije istina. Dada Mešaljić, moja bivša supruga i ja nismo već duže vreme zajedno. Tako da ista ta Meliha Imširović nije razlog našeg rastanka. Mislim da je jako ružno da se devojka ovako vređa jer nije zaslužila - napisao je Mumić

Printscreen Instagram/jasminmumic
Objava Jasmina Mumića na Instagramu

Podsetimo, na društvenim mrežama proširio se snimak iz jednog noćnog izlaska na kojem su za istim stolom Meliha Imširović, učesnica takmičenja "Zvezde Granda" i Jasmin Mumić, zbog čega su počele insinuacije da je pevač sada sa njom, te da je zbog toga došlo do raskola sa suprugom. Na snimku se vidi da su u dobrom raspoloženju i zajedničkom društvu. 

Takođe se i Dada Mešaljić nešto ranije oglasila na Instagramu, gde je dala javno saopštenje i zamolila sve da je ispoštuju jer je trudna.

- Dragi prijatelji i svi oni koje zanima, ovom prilikom želim saopštiti da sam ja žena koja je u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene jako loše utiču na bebu i mene, te vas molim za razumevanje i strpljenje.

Printscreen Instagram/ dadamešaljić
Objava Dade Mešaljić

- Želim se ovim putem zahvaliti na neizmernoj ljubavi koju pružate, čitam vaše poruke, ali nemam vremena, a ni snage odgovarati svakom pojedinačno zbog svega što se desilo. Znam da svi želite znati bar nešto, ali ja trenutno ne želim da dajem bilo kakve izjave, želim se posvetiti svom zdravlju i zdravlju moje bebe, te samim tim će ostati na ovome. Hvala vam još jednom od srca što ste tako svi divni i znajte da mi vaša podrška i poruke daju vetar u leđa, u ovim preteškim trenucima. Voli Vas Vaš zmaj - dodala je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike