Šta je to pošlo po zlu među zvezdama "Granda"? Takmičari se masovno razvode! (FOTO)

07.05.2022

06:45

3

Autor: Marija Mitić

Slađa Zubčević, Krstinja Todorović i Dada Mešaljić samo su neke od učesnica popularnog šou programa koje su nedavno stavile talku na svoj brak

Šta je to pošlo po zlu među zvezdama "Granda"? Takmičari se masovno razvode! (FOTO)
zvezde granda - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/YouTube

Juče je odjeknula vest da se mlada i trudna zvezda "Granda", Dada Mešaljić razvodi od supruga Jasmina Mumića, takođe učesnika ovog takmičenja, posle nepunih šest meseci braka.

U javnosti su se pojavile insinuacije da joj je pevač bio neveran i to sa koleginicom Melihom Imširović, te da je zbog toga došlo do kraha njihove ljubavi i braka.

Pevač je navode o preljubi negirao, ali je priznao da su se on i Dada rastali i to mnogo pre nego što je viđen u društvu Melihe.

- U vezi s novonastalom situacijom, želim da vas obavestim da Meliha Imširović i ja nismo zajedno. Jako je ružno od pojedinaca što devojku vređaju i nazivaju pogrdnim imenima, a pojedini čak to odobravaju, a takođe znaju da nije istina. Dada Mešaljić, moja bivša supruga i ja nismo već duže vreme zajedno. Tako da ista ta Meliha Imširović nije razlog našeg rastanka. Mislim da je jako ružno da se devojka ovako vređa jer nije zaslužila - napisao je Mumić.

Instagram screenshot / dadamesaljic
Dada Mešaljić i Jasmin Mumić

Takođe se i Dada Mešaljić nešto ranije oglasila na Instagramu, gde je dala javno saopštenje i zamolila sve da je ispoštuju jer je trudna.

- Dragi prijatelji i svi oni koje zanima, ovom prilikom želim saopštiti da sam ja žena koja je u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene jako loše utiču na bebu i mene, te vas molim za razumevanje i strpljenje.

- Želim se ovim putem zahvaliti na neizmernoj ljubavi koju pružate, čitam vaše poruke, ali nemam vremena, a ni snage odgovarati svakom pojedinačno zbog svega što se desilo. Znam da svi želite znati bar nešto, ali ja trenutno ne želim da dajem bilo kakve izjave, želim se posvetiti svom zdravlju i zdravlju moje bebe, te samim tim će ostati na ovome. Hvala vam još jednom od srca što ste tako svi divni i znajte da mi vaša podrška i poruke daju vetar u leđa, u ovim preteškim trenucima. Voli Vas Vaš zmaj - dodala je ona.

Printscreen Instagram/ dadamešaljić
Objava Dade Mešaljić

Kada su "Zvezde Granda" u pitanju, ovo nije prvi put u proteklih nekoliko meseci da se takmičari razvode, pa je tako i popularna Krstinja Todorović odlučila da stavi tačku na svoj brak. Krstinja je provela četiri godine u ovoj bračnoj zajednici, a kada je došlo do kraha ljubavi, pre par meseci, ona je o tome govorila u javnosti.

- Istina je, razveli smo se na civilizovan i lep način, bez grubih i teških reči, svi će sad da pomisle da će posle ovih operacija i zahvata, zbog kojih izgledam bolje, da sam ga ostavila zbog novih udvarača kojih je sve više, ali to nije istina. U braku je i ranije bilo problema, samo je sada došlo do vrhunca i odlučili smo da se raziđemo.

Printscreen YouTube/Grand Online
Krstinja sa bivšim suprugom

- Kažu da je razvod ravan maloj smrti, gubitku voljene osobe i to je nešto što čovek ne može tek tako, ravnodušno da prođe. To je velika patnja, bol. Ali život je nepredvidiv, to se dešava a mi smo tu da podnesemo najbolje što možemo.

- Ovo je najgore vreme u koje je mogao da mi se desi razvod. Ali trebalo je da se desi, nije moglo da funkcioniše, bilo bi mučenje za obe strane - pričala je Krstinja neposredno posle vesti o rastanku ali i ozbiljne operacije uklanjanja viška kože koju je imala.

Kako je rekla, ona je sa suprugom ostala u dobrim odnosima.

- Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina - ispričala je ona u "Grand Magazinu".

Youtube screenshot ,,Grand parada"
Slađa Zubčević

Njoj je među prvima od poznatih ličnosti pružila podršku koleginica Slađa Zubčević, takođe nekadašnja učesnica pomenutog takmičenja, koja se isto nedavno razvela.

- Krstinja me je u par navrata čak i nervirala jer sam mislila da je umišljena, dok je nisam bolje upoznala. Ali ono što ona prolazi zbog razvoda i šta se o njoj piše, to nije u redu! Pišu kako je smršala pa je ostavila muža jer je sad top riba. A šta je sa muškim delom? Oni su žrtve jel? - poručila je oštro, pa pružila podršku koleginici sa scene.

- Ne znam šta je razlog tvog razvoda i ne želim da znam, ali uz tebe sam! Budi hrabra, sve će to proći. Ja nisam imala nikog ko je stao uz mene, ali evo, javno kažem da ti imaš mene - pisala je Slađa koja se od supruga Aleksandra takođe razvela početkom godine.

Ovu informaciju tada je potvrdio njen izabranik koji se u svom saopštenju na Fejsbuku obratio svim prijateljima i istakao da je Slađa napustila njihov dom, ali i grad. 

Instagram printscreen/sladjazubcevicofficial
Slađa Zubčević

- Kao što moj uži krug prijatelja već zna, Slađa i ja više nismo zajedno. Napustila je Sarajevo, otišla za nekom novom srećom. Žao mi je što joj nisam pružio očekivano ali kao i sam život, sve ima svoj početak i svoj kraj. Želim joj svu sreću sveta jer je dobar čovek i drug. Molim sve prijatelje, kolege i drugove da me ne pitaju više za nju. Hvala- istakao je Aleksandro koji je na društvenim mrežama dobio ogromnu podršku. 

Osim tri pomenute kandidatkinje i Nina Đumić stavila je tačku na brak u martu ove godine, kao i Biljana Marković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike