Prvi suprug Kaje Ostojić važio je za opasnog momka! Pevačica se za njega udala sa 19 godina i sa njim je dobila ćerku Nikolinu (FOTO)

11.02.2021

06:31 >> 06:33

0

Iako su se Kaja i Nikola Dragojlović ludo voleli, njihov brak je brzo propao, a njen bivši suprug je bio na lošem glasu”

Prvi suprug Kaje Ostojić važio je za opasnog momka! Pevačica se za njega udala sa 19 godina i sa njim je dobila ćerku Nikolinu (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Srpska pop-folk pevačica, Katarina Ostojić, poznatija pod umetničkim imenom kao Kaja, svoj ljubavni život nije krila od očiju javnosti, a i to je praktično bilo nemoguće, budući da se razvodila čak tri puta.

Prvi put je izgovorila sudbonosno „da” sa samo 19 godina, i to Nikoli Dragojloviću, momku koji nije bio na dobrom glasu. Naime, on je važio za opasnog momka, bio je hapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i napada na službeno lice. Iz njihove ljubavi rodila se ćerka Nikolina, koja izgledom i te kako podseća na pevačicu.

– Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel Jugoslavija, tri muzike, tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo – rekla je Kaja svojevremeno povodom prvog venčanja.

Printscreen Facebook/Nikola Dragojlovic Sova

Podsetimo, Kajin drugi suprug bio je košarkaš Uroš Duvanjak, a njihov brak je trajao svega četiri meseca. Pevačica se treći put udala 2014. godine za poznatog muzičkog producenta Džuniora Džeka i to u Briselu, a njihovom venčanju je prisustvovala samo najuža rodbina.

Tu pevačica nije završila svoje ljubavno poglavlje i trenutno se zabavlja sa fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike