„Iz gimnazije, u pelene!" Kaja o odrastanju u Novom Sadu, strogom ocu, pa svadbi organizovanoj po pe-esu: Nisam baš bila najsrećnija mlada!

14.06.2023

21:40

0

U izlaske skoro da nije ni išla, jer je morala da se vrati kući onda kada su njene drugarice tek izlazile

„Iz gimnazije, u pelene!" Kaja o odrastanju u Novom Sadu, strogom ocu, pa svadbi organizovanoj po pe-esu: Nisam baš bila najsrećnija mlada!
Katarina Ostojić Kaja - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Prisećajući se godina koje je provela u Novom Sadu, izlazaka u mladosti, pa prve udaje, Katarina Ostojić Kaja istakla je kao gošća jedne emisije da i nema posebno „luda sećanja" iz tog životnog perioda.

- Propustila sam deo odrastanja u Novom Sadu. Tamo sam živela od 16. do 18. godine. U tom periodu života nisam znala gde mi je glava od škole, pevanja... Ja sam iz gimnazije ušla u pelene, nisam imala neko impresivno detinjstvo - kazala je pevačica, čiji je otac bio i te kako strog.

Zato, za razliku od drugarica, nije mnogo izlazila.

- To mi je ostalo u sećanju kao polustresan deo života. Moj otac je bio strog, uvek sam morala u ponoć da budem kod kuće, dok su moje drugarice tek tada izlazile, pa se pitaju ljudi što sam se udala sa 19 godina... - prokomentarisala je Kaja u „Premijeri", a onda otkrila kako se ona ponaša prema svojoj ćerki.

- Ja sam po tom pitanju drugačija, jer smatram da to stvara kontra efekat - izjavila je Ostojićeva.

Podsetimo, Kaja nije imala ni 20 godina kada je stupila u brak sa Nikolom Dragojlovićem. Na svadbi, međutim, iako je bila gala, nije se osećala posebno radosno - jer joj kao trudnici skoro ništa nije stajalo kako je ona htela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel „Jugoslavija", tri muzike... Tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo - rekla je jednom prilikom po ovom pitanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike