Kaja otvorila dušu: Ipak otkrila zašto je u stvari stavila tačku na ljubav sa Mateom!

09.07.2022

07:25

1

Posle tri godine veze, Ostojićeva ne krije koliko joj je rastanak teško pao

Kaja otvorila dušu: Ipak otkrila zašto je u stvari stavila tačku na ljubav sa Mateom!
Copyright Katarina Ostojić Kaja ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Katarina Ostojić Kaja i fudbaler Mateo Pavlović rešili su da se rastanu posle tri godine ljubavi. Iako najpre nije želela javno da govori o razlozima zašto su raskinuli - promenila je ploču pa u „Premijeri" ipak objasnila da je ovo bilo jedino rešenje za situaciju u kojoj su se našli.

Ona ne krije da joj je to veoma teško palo, te da svakako ima „crnih momenata". Trenutno, trudi se da bude okružena ljudima, ne bi li lakše prebolela sve, a i maksimalno se posvetila poslu.

„Trudim se..."

- Neki naš zajednički put kojim smo krenuli... Prosto, nije sve izašlo onako kako smo planirali i rešili smo da je najbolje da svako krene svojim putem. Trudim se da ne patetišem. Imam neke svoje crne momente, ali trudim se da se krećem dosta, da ne budem sama. Generalno i kad sam srećna ne volim da sam sama. Trudim se da stalno budem u nekim akcijama - izjavila je Ostojićeva.

Kaja naglašava da trenutno provodi vreme u studiju, vredno radeći na novim pesmama.

- Mislim da je Bog meni ovu situaciju stvorio da bi me vratio na put muzike. Jedna stvar se desi loša, dve dobre i to tako uvek bude - zakljulila je u pomenutoj emisiji ona.

Kaja Ostojić /ATAimages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike