Udala se Marija Mikić: Sve lepe stvari su nam se desile u julu! (FOTO/VIDEO)

20.07.2023

18:40

1

Izabraniku Jovanu Pantiću je pred najmilijima izgovorila sudbonosno „da"

Udala se Marija Mikić: Sve lepe stvari su nam se desile u julu! (FOTO/VIDEO)
Marija Mikić i Jovan Pantić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Mikić i Jovan Pantić izgovorili su jedno drugom sudbonosno „da” u krugu najmilijih danas, 20. jula. Građansko venčanje i gala svadbeno slavlje organizovali su u jednom prestoničkom restoranu gde su okupili i brojne prijatelje, sa kojima će podeliti ovu svoju veliku radost. 

U raskošnoj beloj venčanici sa svetlucavim detaljima koja je za nju stigla pravo iz Dubaija, Marija je izgledala kao prava princeza. Ono što ju je, pak, iznenadilo, bilo je koliko je ona u stvari teška - ali ne žali se, jer veruje „da će je samo ovaj jedan put u životu i nositi".

- Hvala svima što ste došli i dobro nam došli! Uzbuđeni smo jako, ja se ne sećam ničeg (smeh). Malo je teška venčanica, ali dobro, što se kaže, jednom u životu... - istakla je pred okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, novopečena gospođa Pantić.

Prezime Mikić ostaće joj tek kao umetničko.

- Sve lepe stvari su nam se desile u julu - dodala je nešto zatim vlasnica hita koji i nosi naziv po ovom mesecu, a još detalja razgovora s Marijom, te kako se njen suprug nosi s tremom, pogledajte u videu koji sledi.

Podsetimo, Marija i Jovan već uveliko žive zajedno u luks stanu u elitnom prestoničkom naselju, sa dvoje dece - ćerkom Đurđom i sinom Milijom, koji su kruna njihove ljubavi. 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike