Prve fotografije Marije Mikić i Jovana Pantića s gala svadbe! Mlada blista u venčanici, mladoženja je čeka u stilu holivudske zvezde (VIDEO)

20.07.2023

18:20

0

Pevačicu će, kao što i običaji nalažu, otac ispratiti do izabranika

Prve fotografije Marije Mikić i Jovana Pantića s gala svadbe! Mlada blista u venčanici, mladoženja je čeka u stilu holivudske zvezde (VIDEO)
Copyright 24sedam/D. B.

Marija Mikić i njen izabranik Jovan Pantić venčaće se danas i pred narodom u jednom poznatom, prestoničkom lokalu. Pojavivši se pred okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, Pantić je istakao kako mladu još uvek nije video.

Za ovu priliku, sa druge strane, odabrao je klasično odelo, leptir-mašnu, a pogled je kao filmska zvezda sve vreme skrivao pod naočarima za sunce. Delovao je opušteno, ali i maksimlano spremno za jedno od najromantičnijih večeri u svom životu.

Ubrzo zatim, Mikićeva je sa ocem polako, ali sigurno krenula ka Jovanu. U raskošnoj venčanici izgledala je kao princeza iz najlepših bajki.

Podsetimo, Marija i Jovan jedno su venčanje i otkazali, očekujući prinovu. Par je najpre dobio ćerkicu Đurđu, a zatim i sina Miliju koji će danas, 20. jula, biti prisutni kada njihovi roditelji jedno drugom budu izgovarali sudbonosno „da".

Zvanice će potom pesmom zabavljati Marijin kolega s estrade, Joca Stefanović.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike