Marija Mikić samo što ne izgovori sudbonosno „da": Igra od sreće, šampanjac se pije, a ovako su se njeni skockali za slavlje! (FOTO)

20.07.2023

17:45

0

Svadbenim poklonima, takođe, kao da nema kraja

Marija Mikić samo što ne izgovori sudbonosno „da": Igra od sreće, šampanjac se pije, a ovako su se njeni skockali za slavlje! (FOTO)
Marija Mikić i Jovan Pantić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Mikić zavetovaće se i pred narodom danas, 20. jula, na večnu ljubav izabraniku Jovanu Pantiću, s kojim je već osnovala porodicu. Mladi par dobio je najpre ćerku Đurđu, a zatim i sina Miliju, a ceremonija venčanja - samo što se ne odvije u jednom poznatom prestoničkom restoranu.

Mikićeva nema koga nije oduševila pokazavši putem svog Instagrama kako se ona i Jovan „zagrevaju" pred svadbu. Srećna mlada već je otvorila i neke poklone, pa igra i ne prestaje, što vas sve čeka u galeriji koja sledi. 

Prvi su joj došli članovi porodice, a za njima i još brojna poznata imena, poput Teodore Bjelice, koja je za „sedmu silu" ispozirala u društvu prijatelja, Joce Stefanovića koji će i zabavljati zvanice, Milene Ćeranić, Milice i Marka Kona i mnogih drugih.

Porodica Marije Mikić došla na pevačicino venčanje, 24sedam/D. B.
 

Kako se nedavno pisalo, za stajling mlade biće zadužena Saška Đoković, supruga Đorđa Đokovića.

Najmlađe će, sa druge strane, za vreme veselja čuvati i babica iz Višegradske, objasnila je nešto ranije Marija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike