Uhapšena Điđi Hadid

18.07.2023

17:24

0

Manekenka je procesuirana u pritvorski centar, gde je dogovorena kaucija

Uhapšena Điđi Hadid
Điđi Hadid - Copyright Profimedia

Điđi Hadid uhapšena je zbog posedovanja narkotika. Naime, manekenka je prošle nedelje doletela na Kajmanska ostrva iz SAD-a, a prilikom carine je uhvaćena sa marihuanom i priborom za drogu, prenosi  „TMZ".

Naime, kako pišu tamošnji mediji, Điđi je doputovala privatnim avionom na međunarodni aerodrom Oven Roberts 10. jula, a kada su agenti carinske i granične kontrole provukli njenu torbu kroz skener i ručno je pretražili tom prilikom su pronašli "malu količinu trave i pribora za pušenje".

Profimedia
Điđi Hadid

Điđi je procesuirana u pritvorskom centru na Kraljevskim Kajmanskim ostrvima - gde je dogovorena kaucija i kasnije puštena, do krivičnog gonjenja.

Prilikom pretresa, utvrđeno je da je marihuana „samo za ličnu upotrebu", iako su Hadid i njen saputnik uhapšeni pod optužbom za uvoz marihuane i pribora za pušenje kanabisa.

Osim kaucije, kažnjena je sa 1.000 dolara, a navodno u njenom dosijeu nema osude.

- Điđi je putovala sa marihuanom kupljenom legalno u Njujorku sa medicinskom licencom - rekao je Hadidin predstavnik za E! News u saopštenju u utorak i dodao:

- Takođe je legalna za medicinsku upotrebu na Grand Cayman od 2017. godine. Njen dosije je i dalje ostaje čist, a ona je uživala u ostatku svog vremena na ostrvu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike