Danas je 26 godina od ubistva Đanija Versaćea: Donatela emotivnim uspomenama sa bratom rasplakala planetu (FOTO)

15.07.2023

18:09

0

Njene reči ganule su i mnoge javne ličnosti iz svetskog šoubiznisa

Danas je 26 godina od ubistva Đanija Versaćea: Donatela emotivnim uspomenama sa bratom rasplakala planetu (FOTO)
Copyright Profimedia

Pre tačno 26 godina, na ovaj dan, 15. jula 1997. godine svirepo je ubijen modni mag - Đani Versaće, a mnogi se i dan danas pitaju šta se zapravo krije iza njegove smrti.

Čuveni modni kreator koji je pomerio granice u modnoj industriji nije ni slutio kada je tog sunčanog jutra izašao napolje, da je izašao na svoju poslednju kafu. Od njegovog ubistva prošlo je punih 26 godina, a njegova mlađa sestra Donatela Versaće, koja je nasledila imperiju, tim povodom podelila je niz uspomena sa pokojnim bratom u znak sećanja na zajedničke trenutke i srećnija vremena.

- Đani, danas kao i svakog dana, mislim na vreme kada sam imala sreće da ga provodim sa tobom. Osećam se kao da je ovo bilo juče - napisala je Donatela uz niz fotografija sa pokojnim bratom i dodala emotikon goluba u letu, što simbolizuje slobodu.

Njena emotivna objava ganula je hiljade njenih pratilaca širom sveta, te je za samo pet sati prikupila neverovatnih 200 hiljada lajkova. 

Osim toga, brojne uticajne ličnosti iz svetskog šoubiznisa bile su ganute Donatelinim rečima, te su joj u komentarima ostavljale razne poruke i srca kao znak podrške, poput Kim Kardašijan, Irine Šajk, Điđi Hadid, Lindzi Lohan i mnogih drugih.

Hici iz pištolja su tog 15. jula prekinuli život slavnog kreatora. Na stepenicama ispred vile u ulici Oušn drajv 1116 pucao je u njega muškarac po imenu Endru Kunanan. U bermudama i tamnoj majici, sa izgledom običnog turiste prišao je Đaniju s leđa i okonačo njegov život.

Pitanje zbog čega je dizajner pet meseci pre 51. rođendana ubijen, dan-danas ostaje otvoreno. 

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia
Đani Versaće

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike