Kim Kardašijan mi je spasila život: Devojka doživela nesreću, upucana četiri puta, a onda šokirala svojom pričom

19.07.2023

07:45

0

Čuvena rijaliti zvezda je čula njenu ispovest i nije mogla da veruje

Kim Kardašijan mi je spasila život: Devojka doživela nesreću, upucana četiri puta, a onda šokirala svojom pričom
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan nije skrivala oduševljenje kada je čula priču njenog fana, kojoj je steznik koji proizvodi zapravo spasio život. 

Anđelina Vajli, koja se predstavlja pod imenom Nina, ima 22 godine i živi u Kanzas Sitiju, objavila je video u kom je otkrila da je nosila SKIMS steznik u trenutku kada se našla usred pucnjave, dok je čekala taksi. 

- Kim Kardašijan mi je spasila život. Za doček Nove godine upucali su me četiri puta. Te noći, ispod haljine, nosila sam njen steznik. Toliko je bio zategnut na meni da je sprečio da iskrvarim - rekla je ona, pa dodala:

- Preporučujem ga svima. Ja ću sigurno kupiti još. Mislim, trebalo bi da ga nosim svakog dana. To je kao štit za žene. Zovite to sudbinom ili delom Boga, ja ću to zvati Kim. 

Ona je otkrila u narednom video, tri meseca posle pucnjave, da je jedan metak i dalje u njenom telu i da bi bilo rizično da ga izvuku. 

Profimedia
Kim Kardašijan

Kim je došla do videa, pa ga podelila na svom nalogu na Instagramu, a oduševljenje nije skrivala.

- Vau! - napisala je Kim i dodala emodži spojenih ruku, kao da se mole. 

- To me je baš obradovalo. Njen sam fan već neko vreme, tako da to što ona zna priču je za mene neverovatno. Pre pucnjave, išla sam u pravnu školu, tako da imamo i nešto zajedničko - rekla je Anđelina za "People" i dodala:

- SKIMS su me kontaktirali preko Instagrama i poslaće mi neke njihove omiljene komade. Veoma sam izbuđena - zaključila je Anđelina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike