Ovako živi Princ od Vranje! Iznajmljeni stan u Beogradu sredio je s devojkom: Iz kuhinje skoro da ne izbija! (FOTO)

03.06.2023

19:15

0

Svoj rodni kraj svakako obožava i, kad tamo ode, oseća se kao da je na odmoru

Ovako živi Princ od Vranje! Iznajmljeni stan u Beogradu sredio je s devojkom: Iz kuhinje skoro da ne izbija! (FOTO)
stefan Zdravković - Princ od Vranje - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Stefan Zdravković - Princ od Vranje već izvesno vreme živi kao podstanar u Beogradu. Otvorivši svoja vrata za jedne medije ispričao je kako mu je devojka pomogla da uredi svoj životni prostor, te da mu kućni poslovi uopšte nisu strani.

U kuhinji često boravi, a sa izabranicom - deli sve na ravne časti.

 

 

- Najbitnija stvar u vezi sa prostorom u kom živim jeste da se osećam kao da sam kod kuće. Nije baš sa svakim prostorom takav osećaj i vrlo je teško naći takav, naročito kad ga iznajmljujete i kada ga tek tražite. Imao sam sreće da se ovde osećam ušuškano i bezbedno, ima dosta svetlosti, mirno je i inspirativno. Prostor smo zajedno uređivali devojka i ja, volimo iste stvari i to je proces koji i dan danas traje i u kom zaista uživamo - napomenuo je pa dodao kako u Vranje svakako redovno odlazi.

Nigde kao kod kuće

- Ovde živim više od dvadeset godina, ali obožavam da budem i u Vranju. Vranje volim jer se osećam kao da sam na odmoru, vidim ljude koji su mi dragi, jedem najbolji roštilj, lako odem do prirode i do vinograda gde mogu da se opustim i budem u miru. Beograd volim jer je mi pruža mogućnost da ispoljim svoju ambicioznu i dinamičnu stranu, konstanto se nešto dešava, upoznaju se novi ljudi, stvaraju se nove mogućnosti, prosto je uzbudljivo - izjavio je on.

Zdravković u Beogradu živi prilično minimalistički.

- Mnogo volim otvoren i praznjikav prostor, to je nešto što sam zavoleo i kroz Skandinaviju, kod njih je taj minimalizam nekako mnogo prisutniji. Kod mene sve funkcioniše periodično i sklon sam promenama. Bilo je momenata kada sam bio očaran šarenolikošću i raznim slikama, crtežima, knjigama i slično. Tako da volim da pratim svoje biće i u skladu sa tim uređujem i enterijer. U ovom periodu me minimalizam ispunjava - iskren je bio pevač, a za razliku od večine muškaraca, najčeće boravi u kuhinji.

Stefan Zdravković - Princ od Vranje, Instagram screenshot / princ_od_vranje
 

- Svakog dana sam u kuhinji, bilo da perem sudove ili nešto spremam ili jedem. Devojka i ja delimo posao u kuhinji i trudimo se da upotpunimo jedno drugo. Kada sam ja u većim obavezama, ona je ta koja sprema hranu i posprema, kao i suprotno. Najviše volim da spremam meso, paste, rižota i italijansku hranu. Volim da jedem skoro sve, ali ovo je nešto što najviše volim da jedem i spremam - ističe on, koji pre bira zdravo da se hrani i odlazi u teretanu.

- Tokom „Pesme za Evroviziju" sam konstantno bio u pokretu i onda sam često morao da jedem „fast fud", što u suštini obožavam, ali mi ne prija i radim na tome da odolevam burgerima, picama i sličnim stvarima. Sve više se trudim da na vreme spremim hranu kod kuće i onda je ponesem u onim malim plastičnim posudama ili da nađem kakvu alternativu za brzu hranu kada već nešto moram da kupim, a to je najčešće voće, povrće i orašasti plodovi.

Iako mu je sređivanje stana izuzetno važno, nema baš uvek vremena da se tome i maksimalno posveti.

- Bitno mi je da sve bude čisto, ima dana kada to ne uspevam, naravno, kada dođem umoran i nemam snage ni za šta, dešava se da ostavim kućne obaveze za sutra. Higijena mi je bitna i mnogo se lepše osećam u čistom i urednom prostoru - priča on i nastavlja kako ga čišćenje i opušta:

- Smatram da prostor i uređenost okruženja mnogo utiče na naše misli, raspoloženje i energiju. Sve više uživam u čišćenju doma jer volim taj osećaj ispunjenosti kada svojim rukama uradim nešto dobro, na neki način kroz te aktivnosti i meditiram, opustim mozak i zaista prija.

 

 

Princ u stanu, takođe, čuva i jednog psa koji, međutim, nije njegov. Ljubimac pripada njegovom bratu.

- Kućni ljubimac je pas mog brata. Obožavam ljubimce, ali trenutno nemam vremena za sopstvenog i onda volim da gnjavim Lenku. Njen kutak je definitivno svuda po stanu - nasmejao se u razgovoru s domaćim medijima.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike