Karleuša ga je nazvala svetskom zvezdom, Princ od Vranje joj poručio da hoće duet sa njom! Želi i ovu pevačicu: Bio bi zanimljiv spoj!

12.03.2023

08:45

0

Nedelju dana je prošlo od takmičenja "Pesma za Evroviziju '23", a on ne staje

Karleuša ga je nazvala svetskom zvezdom, Princ od Vranje joj poručio da hoće duet sa njom! Želi i ovu pevačicu: Bio bi zanimljiv spoj!
Jelena Karleuša, Princ od Vranje - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stefan Zdravković Princ, kog sada svi zovu "Princ od Vranje", prošlog vikenda je u finalu "Pesme za Evroviziju '23" zauzeo drugo mesto. Prema glasovima publike, u polufinalu i finalu je osvojio najviše glasova, ali kako su se računali i glasovi žirija, Luk Blek je odneo pobedu.

Sada kada su se utisci malo slegli oko takmičenja, pozvali smo Princa da vidimo kakva je situacija kod njega i kako gleda na sve što se izdešavalo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Zdravković Princ

- Utisci su se delimično slegli, osećam se ponosno, evo trenutno sam u mom Vranju, nailazim samo na pozitivne komentare, ljudi su puni podrške, otvorili smo vrata širom regiona. Već radimo na novoj pesmi, da nastavimo ovu lepu priču - kaže Princ za 24sedam, pa otkriva da li smatra da je nepravedno izgubio, jer je publika očigledno želela njega:

- Sve što se desilo je za mene šok, jer sam bio svim srcem fokusiran. Nisam imao vremena da razmišljam o bilo čemu osim o dobrom nastupu, ali biti miljenik publike je za mene najveća nagrada koju sam u životu dobio. Imao sam najveću podršku naroda, naravno da bi i taj Liverpul dobro došao, ali ovaj čovek mora biti zahvalan za sve što je dobio i sve je s razlogom. Znali smo kakva su pravila, ne mislim da sam nepravedno izgubio, a Luki želim svu sreću, ima moju veliku podršku.

24sedam/Ivan Mitić
Stefan Zdravković Princ

Mnogi su bili iznenađeni tokom dve polufinalne večeri, kada neke numere nisu prošle u finale. Princ otkriva za koga mu je žao što se nije takmičio do samog kraja.

- Meni se iz polufinalnih večeri najviše dopala Angellinina pesma i nastup, tako da bih voleo da je ona prošla u finale - kaže pevač.

Otkako se sve izdešavalo, vlasnik hita "Cvet sa istoka" nije stao, obaveza ima puno, a sad priznaje i kako se sa tim nosi.

24sedam/Ivan Mitić
Stefan Zdravković Princ

- Ne volim da stajem kada nešto krenem da radim, volim da idem do kraja, uporan sam u tome. Kao što rekoh, već radimo pesmu, videćemo još da li će biti singl ili duet. Oko sredine aprila ili krajem će možda biti i objavljeno.

Kada je već pomenuo duet, pitali smo Stefana da li bi voleo da snimi isti sa Jelenom Karleušom, s obzirom na to da ga je u finalu "PZE23" opasno ishvalila, te da nam otkrije sa kojom bi još pevačicom "ukrstio glasove". 

24sedam/Ivan Mitić
Stefan Zdravković Princ

- Mislim da bi bio jako zanimljiv spoj da se uradi duet sa Jelenom Karleušom, možda čak i sa Severinom. Mislim da bi taj projekat mogao da bude baš zanimljiv javnosti - zaključio je Princ.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike