"Naša porodica voli velika slavlja!" Dijana Đoković presrećna nakon rođenja trećeg unuka, otkrila detalje sa proslave!

22.03.2023

17:09

0

Novak se na proslavi pojavio u posebnoj majici

"Naša porodica voli velika slavlja!" Dijana Đoković presrećna nakon rođenja trećeg unuka, otkrila detalje sa proslave!
Dijana Đoković - Copyright Youtube screenshot „Sputnjik Srbija", „Dok anđeli spavaju"

Slavlje u porodici Đoković povodom rođenja trećeg unuka Aleksandra uveliko je u toku, nakon što je Novakova snajka Saška Đoković na svet donela dečaka.

Nakon ponosnog deda Srđana, sada se oglasila i njegova supruga Dijana Đoković, koja je otkrila da se cela porodica već okupila kako bi proslavili rođenje naslednika.

- Počeli smo već da slavimo, kod kuće smo sa prijateljima i porodicom. Mi smo porodica koja generalno voli velika slavlja, a posebno kada su ovakve stvari u pitanju. Ovo je nešto najlepše što može da se desi i stvarno sam presrećna. Dobili smo novo unuče, nema ništa lepše. Hvala vam na čestitkama - rekla je Dijana Đoković za "Telegraf".

ATAImages/M. M.
Saška i Đorđe Đoković

Inače, Saška Đoković se nakon porođaja oglasial iz bolnice i otkrila da je sina Aleksandra rodila na rođendan svoje majke, koja je danas dobila najlepši poklon.

Slavlje u porodici Đoković uveliko traje, a nedavno je pristigao i ponosni stric Novak Đoković, koji je na sebi imao interesantnu majicu sa siluetom svog oca Srđana, koji je potigao tri prsta, uz opis "Kosi tata, kosim ja".

Profimedia
Novak Đoković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike