Otkriveno ko je misteriozna plavuša koja sedi pored Jelene Đoković na Vimbldonu: Zovu je "ružna srećnica" (FOTO)

16.07.2023

19:20

0

Od slavnog muža je starija punih 13 godina

Otkriveno ko je misteriozna plavuša koja sedi pored Jelene Đoković na Vimbldonu: Zovu je "ružna srećnica" (FOTO)
Debora Li Furnes i Jelena Đoković - Copyright Foto: Adrian Dennis/AFP/Profimedia

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, danas se bori u finalu Vimbldona, a osim supruge Jelene Đoković koja mu je najveća podrška sa tribina, tu je i njegov veliki prijatelj, glumac Hju Džekman, najpoznatiji po ulozi Vulverina.

Glumac je Novaka bodrio iz lože, a veliku pažnju privukla je i njegova supruga koja je sedela tik pored Đokovićeve supruge.

I dok su se mnogi pitali ko je plavuša koja sedi između Hju Džekmana i Jelene Đoković, ona je vatreno navijala za našeg asa. U pitanju je Debora Li Furnes, supruga holivudske zvezde, koja je rođena u Australiji 1955. godine i 13 godina je starija od poznatog supruga. U geleriji u nastavku teksta detaljnije možete pogledati kako su Jelena i Debora navijale za Noleta.

Debora je po zanimanju glumica i producentkinja, a sa mužem se upoznala 1995. godine na snimanju jednog TV šou programa. Na ludi kamen su stali 1996. godine u Melburnu i imaju dvoje usvojene dece, sina i ćerku.

Hju Džekman jedan od najpoželjnijih dasa širom sveta, a Debora je prozvana "najružnijom srećnicom", jer je uspela da "upeca" čoveka za kojim mnoge žene žude.

Foto: Adrian Dennis/AFP/Profimedia
Hju Džekman sa suprugom

Inače, Novak Đoković lično je pozvao glumca i njegovu lepšu polovinu da iz njegove lože prate finale Vimbldona, a pored poznatog para, Đokovića iz lože bodre i majka Dijana, otac Srđan, kao i supruga Jelena Đoković koja je sa Deborom, sudeći po slikama, našla zajednički jezik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike