Dijana Đoković o detaljima iz života koje niko nije znao: Suprug joj jednu stvar nikad nije oprostio

18.06.2022

18:31

0

Prisetila se kako je izgledao trenutak kada je prvi put držala sina Novaka u naručju

Dijana Đoković o detaljima iz života koje niko nije znao: Suprug joj jednu stvar nikad nije oprostio
djokovic porodica kzs 0601 2022 foto sivacki (9) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dijana i Srđan Đoković, roditelji tenisera Novaka Đokovića, svakako su njegova najveća podrška. Porodica ne voli toliko često da daje intervjue za medije, ali je Dijana napravila presedan.

Ona je pričala o prvom trenutku kada je ugledala sina Novaka, te otkrila i šta je to što joj suprug Srđan nikad nije oprostio.

24sedam/Goran Sivački
 

- Čim su mi ga doneli, znala sam da je moj. Bio je jedini bez povoja na glavi, taman, drao se kao magare. Odmah sam rekla: „Ovaj je moj, garant!“ (smeh). Od prvog dana je bio grlat, a izgledao je kao beba od tri meseca - ispričala je Dijana uz osmeh u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

- Trebalo je da se rodi u znaku Bika, ali je „pretekao“ nekoliko dana. To mi Srđan nikad nije oprostio. Zašto nije Bik, nego je prešao u Blizance, ali šta ja da radim kad dete neće napolje. Bilo mu je lepo u maminom stomaku, pa smo morali da izazovemo porođaj. Kada se konačno rodio, bio je velika beba, imao je četiri kilograma i 250 grama. On je mene „pojeo“ iznutra.

MN Press
 

Kako je rekla, dugo joj je trebalo da se oporavi od porođaja, ali sve to nije ništa u odnosu na ono koliko je danas ponosna na svoje sinove.

- Četrdeset dana nisam mogla da dođem sebi i da vratim organe na mesto. Skoro da nisam mogla da dišem posle porođaja, u stomaku sam imala rupu. Ali, Bogu hvala, sve je bilo kako treba - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike