Riki Martin pokazao sinove! Nakon razvoda sa naslednicima na jahti (VIDEO)

16.07.2023

11:25

0

Uživali su krstareći

Riki Martin pokazao sinove! Nakon razvoda sa naslednicima na jahti (VIDEO)
Riki Martin - Copyright Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Najpoželjniji muškarac Riki Martin pokazao je kako provodi slobodno vreme sa starijim sinovima, blizancima Mateom i Valentinom. 

Martin je sa naslednicima uživao na jahti, krstarili se, sunčali, kupali se u moru, a sav užitak su zabeležili sa nekoliko fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

- Vreme povezivanja sa blizancima, pre večerašnje emisije - napisao je Riki Martin uz snimak sa naslednicima. 

Podsetimo, Riki Martin i njegov dugogodišnji partner Džvan Josef, rešili su da se razvedu nakon šest godina braka o čemu su obavestili javnost saopštenjem

Martin traži zajedničko fizičko i pravno starateljstvo nad Renom i Lusijom u okviru borbe za razvod, i nastaviće da odgaja blizance kao samohrani roditelj.

- Odlučili smo da okončamo naš brak sa ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom za našu decu i poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih divnih godina - rekli su Martin i Josef za magazin "People" u zajedničkoj izjavi.

- Naša najveća želja sada je da nastavimo da imamo zdravu porodičnu dinamiku i odnos usredsređen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajedničko vaspitanje naše dece, čuvajući poštovanje i ljubav koju gajimo jedni prema drugima - navodi se dalje.

Podsetimo, par je tokom braka dobio četvoro dece. Starije naslednike blizance Matea i Valentina je 2008. rodila surogat majka, dok je ćerku Luciju dobio 2018. godine, a sina Renea 2019. 

Bonus video: 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike