Razvodi se Riki Martin posle šest godina braka: Par izdao saopštenje!

06.07.2023

14:49

0

Džvan Jozef i pevač imaju dvoje zajedničke dece

Razvodi se Riki Martin posle šest godina braka: Par izdao saopštenje!
Džvan Jozef i Riki Martin - Copyright Profimedia

Riki Martin razvodi se posle šest godina braka od Džvana Jozefa.

Par je u saopštenju istakao da želi da nastavi da neguju porodicu.

- Odlučili smo da okončamo naš brak u ljubavi, poštovanju i dostojanstvu prema našoj deci, poštujući sve što smo iskusili kao par za sve ove godine - prenosi People, te dalje navode:

(Photo by Joel C Ryan/Invision/A
Riki Martin

- Naša najveća želja je da nastavimo da imamo zdravu porodičnu dinamiku i vezu zasnovanu na miru i prijateljstvu, da nastavimo zajedničko vaspitanje naše dece čuvajući poštovanje i ljubav koje imamo jedni prema drugima - saopštio je bračni par.

Podsetimo, pevač sa Džvanom ima ćerku Luciju (5) i sina Rena (4), dok je Martin 2008. godine postao otac blizanaca Matea i Valentina, a koje je nastavio da odgaja kao samohrani roditelj.

Upoznavanje sa Džvanom

Podsetimo, Martinu je sinove, Valentina i njegovog brata blizanca Matea, 2008. rodila surogat-majka. Dve godine kasnije konačno je otkrio da je homoseksualac nakon što je prethodnih godina često izlazio s muškarcima i ženama. Nakon dugogodišnje veze s ekonomistom Karlosom Gonzalezom Abelom od 2010. do 2014, Martin se zaljubio u sada već bivšeg supruga.

Iako je Martin otkrio svoju vezu s Džvanom u martu 2016, kasnije je ispričao da su se upoznali virtualno na Instagramu, a tek nekoliko meseci nakon digitalne komunikacije otišao je u London kako bi se i lično sreli.

Kasnije 2016. pevač je otkrio da su se njih dvoje verili, a u januaru 2018. otkrio je da su se tajno venčali. Par je odlučio da želi imati još dece, pa je u decembru 2018. Riki otkrio da su dobili ćerku Luciju, a sina Rena dobili su u oktobru 2019. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike