Fetiš Rikija Martina zgrozio svet, a tek da čujete na šta se "lože" druge holivudske zvezde: Lejdi Gaga i Rijana su mazohisti

17.08.2022

10:53

3

Svoje se*sualne fantazije redovno ispunjavaju i ne stide se to da kažu

Fetiš Rikija Martina zgrozio svet, a tek da čujete na šta se "lože" druge holivudske zvezde: Lejdi Gaga i Rijana su mazohisti
Rijana Riki Martin Lejdi Gaga - Copyright Profimedia Joel C Ryan/Invision/AP

Poznate holivudske zvezde više nisu tako zatvorene kada je u pitanju njihov seksualni život, pa rado odgovore na razna pitanja vezana za to. Tako su neki od njih otkrili da imaju i fetiše.

Rijana je jednom prilikom izjavila da je mazohista, te da obožava kada je vezuju i bičuju. Ona se ne libi da podeli tajne iz svoje spavaće sobe, pa joj nije bilo čudno da kaže da voli kad joj nanose bol. 

Profimedia
Rijana

Latino zvezda Riki Martin je otkrio da obožava da urinira po svom suprugu Džvanu Jozefu. Kako je ispričao, njega ništa više ne "pali" nego kada može da tokom seksa počasti svog supruga "zlatnim tušem".

- Temperatura vode nije ni blizu topla kao temperatura tela. To je ono što me jako pali. Obožavam da piškim po njemu kada imamo seks - ispričao je on.

Karmen Elektra je priznala da voli da posećuje seksi šopove i da kupuje igračke, poput lisica i ostalih raznih pomagala. S druge strane, glumica Skarlet Johanson smatra da je seks u krevetu prevaziđen, te ona to voli da obavi u automobilu.

- Mislim da je seks u kolima strava i da donosi pregršt zanimljivosti nego dosadan seks u krevetu - rekla je glumica, te priznala da je nekoliko puta imala akcije na zadnjem sedištu automobila.

Lejdi Gaga, za mnoge očekivano, ima razne fantazije. Kako je jednom prilikom otkrila, ona voli da nosi seksi kostime, a uživa u tome da je grizu i ujedaju tokom seksa. Ukoliko je sa partnerom doživela nezaboravnu noć, kao uspomenu mu ostavi veštačke trepavice na jastuku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike