Riki Martin je pre braka sa muškarcem bio devet godina u vezi sa ovom meksičkom lepoticom: Znala je da je gej (FOTO)

08.07.2023

07:59

0

O njegovoj seksualnosti se mnogo spekuliše, a on je imao interesantnan odgovor

Riki Martin je pre braka sa muškarcem bio devet godina u vezi sa ovom meksičkom lepoticom: Znala je da je gej (FOTO)
Riki Martin i Rebeka de Alba - Copyright Profimedia

Vest o razvodu Rikija Martina nakon šest godina braka sa Džvanom Josefom, odjeknula je u svim svetskim medijima i šokirala je njegove fanove. Međutim, latino zvezda navodi da tu svađe nema i da će on i Džvan nastaviti zajedno da se brinu o svojih četvoro dece.

Ono što zanima sve, jeste ko će da ukroti Rikijevo srce nakon razvoda, s obzirom da se godinama spekulisalo kako je biseksualac. On je pre veze sa muškarcima, punih 9 godina, bio u vezi sa ženom.

Profimedia
Džvan Jozef i Riki Martin

Iakao se pričalo kako mu je voditeljka Rebeka de Alba bila samo "maska", Riki je objasnio da seksualnost ne može biti crna ili bela, već spektar različitih boja.

- Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete da odglumite hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao - izjavio je on za magazin "People".

Teško je podneo raskid sa voditeljkom

Riki je punih devet godina živeo sa čuvenom meksičkom TV voditeljkom Rebekom de Albom, a u više navrata je imao samo reči hvale za nju.

- Ta žena bila je neverovatna. Bila je jaka. Znala je da sam gej, ali ostali smo zajedno. Kada smo prekinuli, samo sam radio, radio i ništa drugo - govorio je pevač o bivšoj devojci.

U više navrata Martin govori da je biseksualac i da postoji mogućnost da bude sa ženama ukoliko mu se dopadnu. Sa Rebekom više ne razgovara, mada o njoj uvek govori sa velikim poštovanjem.

Profimedia
Rebeka de Alba

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike