Đani mi je ostao dužan ozbiljne pare! Maneken tvrdi: On nije bio baš pošten čovek!

21.08.2021

06:15 >> 07:34

0

Bog da mu dušu... Ali ovo je istina, tvrdi čuveni Lanconi

Đani mi je ostao dužan ozbiljne pare! Maneken tvrdi: On nije bio baš pošten čovek!
Copyright Fabio Lanconi Profimedia

Italijanski model Fabio Lanconi mnoge je zatekao kada je ispričao da pokojni Đani Versače, makar ako njega neko pita – nije bio baš dobar, pošten čovek. Svojevremeno, zakinuo ga je za ozbiljne pare, objasnio je pa dodao kako „on možda jeste ostao veliko ime, ali to i nije baš u potpunosti zaslužio. Priču je počeo informacijom kako je jednom prilikom ostvario veći uspeh od Sindi Kraford, međutim, to mu se uopšte nije isplatilo.

Za to, kaže, krivi velikog Đanija, dan-danas za mnoge – neprežaljenog dizajnera.

Pročitajte još:

– U to vreme, raditi njihovu kampanju je bila velika čast, ali i stvar prestiža – počeo je Fabio u „People in the ’90s” podkastu, govoreći o svojoj karijeri, a ujedno i o tome kada ga je i kako to Versače razočarao.

– To je bilo nešto najbolje što modelu može da se desi, bilo da ste muškarac ili žena. Kad sam potpisao ugovor, bio sam veći i od Sindi, kao i od ostalih devojaka – prisećao se on, pa dodao kako je to trebalo da mu obezbedi milione dolara, zajedno još i s reklamom za parfem za istu kuću.

– Kad sam i to obavio, desilo se da je miris postao veoma popularan kod publike. Dolazilo je od 15 do 20 hiljada ljudi samo da me vidi ispred „Saks Fifth Avenue” – nastavio je, pa istakao da za projekat, međutim, nije bio plaćen po dogovoru.

Navodno, Đani ga je „zavrnuo”, a milioni su bili u pitanju.

Đani Versače Profimedia

– Znate, na veliku žalost, Versače nije bio baš pošten čovek. Bog da mu dušu… Ali ovo je istina. Baš nije bio dobra, poštena osoba – tvrdi on, a njegove reči još nisu izazvale reakciju porodice, prenose strani mediji.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike