Mir u porodici nakon skandala: Darko Lazić odveo ženu kod majke, pa svi pozirali nasmejani i srećni (FOTO)

02.05.2023

09:05

0

Izgleda da su problemi koji su postojali sada rešeni

Mir u porodici nakon skandala: Darko Lazić odveo ženu kod majke, pa svi pozirali nasmejani i srećni (FOTO)
Branka i Darko Lazić - Copyright Instagram printscreen/milanbranka

Odnos majke i supruge Darka Lazića mnoge intrigira, tim pre što je Branka Lazić izjavljivala da joj se snaja ne javlja i da ne zna kako se njen sin oseća posle operacije. 

No, izgleda da su problemi iza njih, jer su oni prvomajske praznike očigledno proveli zajedno. U prilog tome govore i fotografije koje je Branka objavila na svom nalogu na Instagramu.

Na njima možemo da vidimo kako prvo pozira sa sinom, a onda im se pridružila i Katarina, te su svo troje vidno nasmejani sedeli u dvorištu.

Podsetimo, drama je nastala kada je Darko operisan, a Branka u izjavama za medije tvrdila da joj se snaja ne javlja, da ne zna kako joj je sin, pozivala ga da dođe u Brestač da se ona brine o njemu, tvrdeći da se Katarina "smeje dok je on u bolovima".

Instagram printscreen/darkolazicofficial
Darko i Katarina Lazić

Katarina je potom objavila skrinšotove na kojima se vidi da razgovara sa Brankom putem video poziva, te da ju je zvala nekoliko puta. 

S druge strane, Darko je izjavio u jeku skandala da se njegova majka i supruga odlično slažu, čak toliko da ne zna da li je to dobro po njega jer ga obe kritikuju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike