Umesto Jovane i Željka, trebalo je oni da nam vode „Evrosong": Evo kako je na to reagovala Duška Vučinić pre 15 godina! (FOTO)

01.03.2024

08:20

0

Ovo je danima bila glavna tema razgovora

Umesto Jovane i Željka, trebalo je oni da nam vode „Evrosong": Evo kako je na to reagovala Duška Vučinić pre 15 godina! (FOTO)
Jovana i Željko Joksimović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Marija Šerifović sa pesmom „Molitva" pobedila je 2007. godine na takmičenju za „Pesmu Evrovizije" u Helsinkiju. Tako je 2008. ovaj veliki šou održan u Beogradu, a voditeljski par činili su današnji supružnici, Jovana i Željko Joksimović.

Malo kasnije, rodila se velika ljubav između Jovane i Željka i dosta je onih koji veruju da ih je „na Evrosongu sama sudbina spojila". Međutim, veliki broj ljudi je zaboravio da je tadašnju ceremoniju trebalo da vodi Ana Ivanović, na predlog ondašnjeg direktora RTS-a, prenose mediji. Danima, to je bila jedna od glavnih tema građana, koji su svakako imali želju da je vide i u ulozi voditeljke.

Ana Ivanović sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, Profimedia
 

Anin tata govorio je kako je ovaj poziv za nju velika čast, ali isticao i kako postoji izvesna prepreka - a to je da se tada u isto vreme održavao i Rolan Garos.

- Znam da je termin „Evrosonga" jako blizu Rolan Gaross, pa će sve ići malo teže, ali videćemo - rekla je svojevremeno proslavljena teniserka.

Duška Vučinić, sa druge strane, tada je pričala da je to odlična ideja, te da bi joj najbolji partner bio Novak Đoković:

- Ideja je odlična, jer su Ana i Novak srpski brend broj jedan u svetu. Nole pri tom važi za velikog šoumena, koji se na sceni ne bi libio da zaigra i zapeva - izjavila je ona, pa istakla da bi njihovo pojavljivanje bio odličan marketinški potez.

Ipak, Ivanovićeva je zbog obaveza odbila ovaj poziv, a Đoković, koji je tada takođe imao 21 godinu, pojavio se u Areni kao specijalni gost.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike