Stara porodična fotografija Rade Manojlović: Tu je i pokojna majka od koje je nasledila lepotu

14.07.2023

20:50

0

Jedna familijarna!

Stara porodična fotografija Rade Manojlović: Tu je i pokojna majka od koje je nasledila lepotu
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Rada Manojlović nikada nije krila svoje poreklo. Odrastala je na selu, a u intervjuima neretko ističe koliko joj je bolna tema da govori o prerano preminuloj majci. Sada je na stranici koja neguje uspomene poznatih isplivala porodična fotografija Manojlovića. 

Naime, na njoj su Rada i njena sestra male devojčice, a ovo je i retka prilika da javnost vidi kako je izgledala Radina majka Mirjana, od koje je pevačica nasledila lepotu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Na pomenutoj fotografiji je i pevačicin polubrat Nenad Manojlović koji se takođe bavi muzikom i veoma je uspešan u poslu koji radi. 

Podsetimo, Radina mama je preminula od posledica karcinoma grlića materice, a kako je pevačica svojevremeno ispričala, za smrt majke, krivi lekare.

- Moja majka umrla je greškom lekara. Imala je karciniom grlića materice, i to onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlečiv. Kada je imala 37 godina konzilijum lekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda želeti još da rađa. Lečili su je na druge načine. Ostavili tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala - ispričala je pevačica svojevremeno, ističući da je zbog loše finansijske situacije, morala da peva kako bi zaradila novac: 

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

 

- Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala posle deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: "Idi pevaj". Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada, izjavila je svojevremeno pevačica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike