Rada Manojlović o gubitku majke: Ostala sam je željna, jedino mi je tata ostao

05.06.2023

18:15

0

Pevačica kaže da neće dozvoliti da njena porodica ispašta zbog posla

Rada Manojlović o gubitku majke: Ostala sam je željna, jedino mi je tata ostao
Rada Manojlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Rada Manojlović je i te kako vezana za svoju porodicu, a posle preranog gubitka majke, ostala je posvećena sestri i svom ocu. Iako je uvek nasmejana, Radina životna priča je veoma teška, a kako kaže, bolan period koji je prošla sa majkom ju je naučio - da je porodica na prvom mestu. 

- Ostala sam željna nje jer sam u tom periodu mnogo radila i ostajala do kasno na poslu. Pošto sam sad kod ćaleta u selu, on mi je jedini ostao, teško mi je kada krenem negde da se rastanemo makar zakasnila negde. Biće svirki, biće aviona, sve može da ide dalje bez mene. Mislim neće niko propasti bez mene, a ja ako još jednom sebi dozvolim da ne provedem vreme sa osobama koje volim i koje su moja krv…- kazala je Rada, ističući da je danas maksimalno posvećena svojim najbližima:

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

- Po cenu da trpi posao, i emisije. Ma biće novinara i svega, ali ni jedan minut više ne želim da izgubim sa svojim roditeljima.

Veliku popularnost je stekla u takmičenju „Zvezde Granda“, a javnost je kupila svojom skromnošću.

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

 

- Ti si u takmičenju rekla rečenicu zbog koje su te svi zavoleli, čitav region te je usvojio, svi su govorili naša Rada. Rekla si „Ja ne očekujem mnogo, ne očekujem da ću se visoko kotirati jer ja dolazim iz jednog malog mesta, sela Četereže iza mene nema tolko ljudi koji će glasati - podsetila je Radu, voditeljka Vesna Milanović.

- Budimo realni, moje selo sada ima oko 300 stanovnika, kao indijansko pleme a ja poglavica (smeh) Sećam se da sam bila pred ispadanje, i tim pitanjem me je Simonida Miljković nenadano spasila, zapravo me je pitala šta mislim, kako ću se kotirati i kako ću se osećati ako ispadnem ija sam to odgovorila. Što kaže Žika nakon toga se diglo selo - prisetila se Rada, piše Grand. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike