Danica Crnogorčević otkrila pol bebe: Svakoga dana se dogovaraju oko imena

14.07.2023

17:03

0

Porodica željno iščekuje dolazak novog člana

Danica Crnogorčević otkrila pol bebe: Svakoga dana se dogovaraju oko imena
Ivan i Danica Crnogorčević - Copyright Instagram printscreen/danica_crnogorcevic

Etno pevačica Danica Crnogorčević i njen suprug sveštenik Ivan, uskoro će dobiti prinovu, a njihova porodica će postati brojnija za još jednog člana. Kako je otkrila, čeka dečaka, a zbog lepih vesti, najviše se raduje njena najstarija ćerka Kasijana, kojoj se ispunila želja da dobije brata. 

- Bogu hvala na tom velikom daru i blagoslovu. Žena se zaista najlepše oseća upravo kada je u drugom stanju, zato se i naziva “blagosloveno” stanje. Čekamo dečaka kako doktori kažu, ali eto videćemo Bože zdravlja. U suštini nije nam bitno da li je dečak ili devojčica, samo da bude sve kako treba - kazala je Danica, koja kaže da njeni naslednici Kasijana, Jovan i Đurđija jedva čekaju da dobiju društvo:

Instagram printscreen/danica_crnogorcevic
Danica Crnogorčević sa suprugom Ivanom

- Naravno, Kasijana je i poželela u svojoj iskrenoj dečjoj molitvi da dobije, kako ona kaže “plavu bebu” - misleći na dečaka, dok još nisam ni znala da sam trudna, te sam ubrzo nakon toga i saznala. Svi su srećni i željno iščekuju novog člana, svakoga dana se dogovaraju oko imena.

Danica muziku stvara zajedno sa suprugom Ivanom koji piše tekstove, a sada je otkrila kako njih dvoje funkcionišu.

- Svaku pesmu koju smo uradili zajedno smo radili jednim duhom i u jednom dahu bez nekih komplikacija. Verovatno zato što i on i ja tome ne pristupamo kao da je to samo naše, moje ili njegovo, nego zapravo želimo da prinesemo Gospodu, na dar crkvi i našem narodu i svakom čoveku dobrog srca. I zaista je lepo kada od ljudi koji su druge vere i nacionalnosti dobijete pohvalne reči podrške - kazala je Crnogorčevićeva, koja objašnjava da naslednicima ne pušta svoju muzku.

Printscreen/Youtube/ Даница Црногорчевић
Danica Crnogorčević

 

- Pa iskreno da vam kažem i ne puštam im baš mene da slušaju. Slušaju u toku našeg samog stvaranja i tada ih nauče, kasnije slušamo neke druge nove ili stare tradicionalne ili duhovne pesme kojih, Bogu hvala, ima na pretek. Često im puštam klasičnu muziku dok nešto crtaju ili se igraju, slušamo i zabavnu i narodnu, stranu, tako da imaju bogat repertoar.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike