Đani završio u bolnici! Pevaču pozlilo na nastupu, previjao se od bolova!

14.07.2023

11:54

0

Pevaču su otkazani predostojeći nastupi

Đani završio u bolnici! Pevaču pozlilo na nastupu, previjao se od bolova!
Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Radiša Trajković Đani sinoć je morao da prekine nastup, zbog bolova koje je imao, a potom i završio u bolnici. Pola sata nakon početka nastupa, na kom je bilo 1.000 ljudi, pevač je morao da odustane i siđe sa bine, kako bi mu bila ukazana prva pomoć.

Kako se navodi, pevaču je skočio šećer, zbog čega su mu lekari odmah ukazali neophodnu pomoć. 

- Baš mu je bilo loše, nije bilo šanse da nastavi da peva. Odmah su ga odvezli u bolnicu gde mu je pružena prva pomoć. Kasnije mu je bilo bolje, ali su ga lekari savetovali da ostane. On je to odbio. Potpisao je da na sopstvenu odgovornost izlazi iz bolnice - kaže izvor.

ATAImages/ Antonio Ahel
Radiša Trajković Đani

Samo što je došao kući, nekoliko sati kasnije se ponovo vratio u bolnicu, jer je ponovo osetio iste tegobe kao i na nastupu. 

- Hospitalizovan je i trenutno mu se rade sve analize - završava naš izvor.

Zbog brzog načina života i obima obaveza koje ima, Trajković često završi na infuziji, ali ova situacija je zabrinula njegovu porodicu.

Povodom novonastale situacije, oglasio se Đanijev menadžer Goran Lečić Leka koji je otkrio da će pevač stopirati nastupe u narednom periodu dok se njegovo zdravlje stabilizuje. 

Foto/Antonio Ahel/ATAImages
Radiša Trajković Đani

 

- Tačno je da je Đani imao zdravstveni problem. Nastupe koji su zakazani za naredni period moramo da otkažemo dok se njegovo stanje ne stabilizuje. Hvala svima na razumevanju - rekao je Leka za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike