Mitar Mirić žestoko udario na Đanija: Gde ćeš biciklom na Rusiju, ja sam institucija za njega

22.03.2023

09:05

0

Pevač smatra da Trajković treba njemu da se izvini

Mitar Mirić žestoko udario na Đanija: Gde ćeš biciklom na Rusiju, ja sam institucija za njega
Mitar Mirić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani i Mitar Mirić su nedavno imali nesporazum, a od tog trenutka među kolegama je krenulo sve nizbrdo. Pojavili su se navodi da je Đani izvređao Mirića, a on je sada rešio da kaže svoju stranu priče. 

- Nemam ništa protiv tog čoveka. On se navrzao na mene još odavno. Umesto da mi se izvini, on me i dalje napada i vređa. Đani je opsednut mnome! Ne znam zašto to radi. Sigurno je ljubomoran i zavidi mi na uspehu. Čujem da peva moje pesme na svojim nastupima. On peva 50 posto mojih pesama jer on nema svojih hitova. Preporučio bih mu da još uči moje pesme, jer ih još nije savladao. Priča da sam budala i da sam propao - govori besno Mitar i dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
Mitar Mirić

- Nikad se nisam zakačio ni za koga, pa ni za njega. Kaže da mu se nekad javim, a nekad ne javim... Ja njega ne viđam, valjda on treba meni da se javi. Mitar je institucija za njega! Ne volim to da kažem, ali to je tako. Nek se i on održi 40 godina kao što sam ja. Gde će on biciklom na Rusiju! To je sudar Davida i Golijata. Poštujem svačiju karijeru. Gde bi išlo da ja napadnem, na primer, pokojnog Tozovca - kazao je Mirić za Kurir. 

Podsetimo, jednom prilikom je Đani objasnio od kada datira njegov sukob sa pevačem i šta zapravo misli o svom kolegi. 

- Mitra volim i poštujem kao pevača, mnogo njegovih pesama pevam. Ispao je nesporazum kada smo se tog kobnog dana zadesili u hotelu za vreme korone kada smo zajedno hapšeni. Bio je ljut sam na sebe, a ne samo na mene. Bilo, pa prošlo. Opraštam mu sve što je ružno rekao - kazao je ranije Đani, a na pitanje šta misli o Mitrovoj izjavi da je „navikao da vređa kolege” je istakao: 

ATAImages/Antonio Ahel
Radiša Trajković Đani

 

- Nikoga ja nikada nisam vređao, samo ko me dira. Naljutio me jeste, ali poštujem njegove godine i sve najbolje mislim o njemu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike