Smrt starlete koja je pronađena u kanalu i dalje je misterija: Poznatom pevaču priznala da strahuje da će je ubiti!

18.02.2023

12:47

1

Uzrok nezgode i dan-danas obavijen je velom tajne

Smrt starlete koja je pronađena u kanalu i dalje je misterija: Poznatom pevaču priznala da strahuje da će je ubiti!
Slađa Guduraš - Copyright Printscreen / Youtube / Slađa Guduraš Official

Smrt starlete koja se oprobala i u reperskim vodama, Slađane Guduraš, godinama je pod velom tajne.

Slađa je nađena mrtva u kanalu u naselju Kuzmin u decembru 2014. godine. Njen automobil sleteo je sa puta, a do danas uzrok te nezgode je ostao misterija.

Niko do sada nije ispričao šta se tačno dogodilo, a u javnosti su se mogle čuti razne priče. Jedna od njih je da je Slađa ubijena, jer je volela opasne momke, a pričalo se i da zna mnogo toga o elitnoj prostutuciji u koju su bili upleteni neki moćni ljudi. Ovo nikada nije dokazano, a obdukcija je pokazala da su uzrok smrti višestruke povrede koje su nastale nakon sletanja njenog automobila u kanal.

Neposredno pred starletinu smrt, pevač Miki Mećava je za medije ispričao da mu se Slađana požalila i priznala da strahuje za sopstvenu bezbednost.

- Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbeđenje. Kao da je prizvala smrt. Nije želela da izlazi po restoranima jer se bojala da joj ne naude - rekao je tada Miki Mećava.

ATAImages/Antonio Ahel
Milan Obradović - Miki Mećava

Inače, Slađa se pojavila u jednoj epizodi hit serije "Lud, zbunjen, normalan", a snimila je i duet s reperom Ivanom Ivanovićem Đusom "Silikoni i kubici".

Kako su prenosili mediji, nekoliko godina nakon Slađine smrti, njema majka je pokušala da izvrši samoubistvo.

U vreme kada se dogodila tragedija, Slađa se zabavljala sa izvesnim Zoranom. Sa njim je bila dve godine u vezi, a on je otkrio da su bili u kontaktu veče pre nego što je stradala.

- Tada je bila u stanu u Beogradu. Na dan pogibije otišla je u Bijeljinu do fakulteta i da obiđe svoj butik. Razmenili smo par poruka i sve je bilo u redu. Krenula je za Beograd i od tada joj se gubio svaki trag. Bila je dobar vozač, a tim putem je prošla na stotine puta - ispričao je tada Zoran, prenosi Kurir.

Printscreen / Youtube / Slađa Guduraš Official
Slađa Guduraš i Đus

Slađu su, kako je izjavio njen dečko, našli meštani posle šest dana od kada je prijavljeno da je nestala. Njen "golf 5" bio je na krovu u gustom šiblju u kanalu. Gudurašova je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Na večni počinak ju je ispratilo oko 200 ljudi. Imala je 27 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike