Iritantna, mrzovoljna, trči za košarkašima: O Teodori Džehverović fanovi pretpostavljaju šokantne stvari, evo šta ona kaže

12.07.2023

11:20

0

Ona je sve javno objavila na društvenoj mreži i odgovorila

Iritantna, mrzovoljna, trči za košarkašima: O Teodori Džehverović fanovi pretpostavljaju šokantne stvari, evo šta ona kaže
Teodora Džehverović - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Teodora Džehverović važi za jednu od popularnijih mlađih zvezda, ali ima i onih koji je i ne vole previše, pa osporavaju sve što uradi.

Povedena time ili nečim drugim, Teodora je rešila da pita svoje pratioce na Instagramu da joj pišu pretpostavke koje imaju o njoj, a na neke je i javno odgovorila.

Tako joj je jedan pratilac rekao da mu izgleda kao da je na prvi pogled iritantna.

- Ne postoji osoba koja, kada me je bolje upoznala, nije rekla: 'Koliko sam se pozitivno iznenadila kada si ti u pitanju'. Znam da delujem tako, ali garantujem životom da bih promenila svakome to mišljenje kada bi me bolje upoznao i proveo neko vreme sa mnom - odgovorila je Teodora. 

Neko je pretpostavio i da je pevačica mnogo patila zbog ljubavi i pogrešnih izbora partnera.

- Kao i svaka budala na ovom svetu - odgovorila je ona.

ATAImages / Milan Maričić
Teodora Džehverović

U poslednje vreme Teodoru često povezuju sa pojedinim košarkašima, pa je ona sada na šaljiv način odgovorila. Naime, objavila je fotografiju Kanjea Vesta koji trči ispred Kim Kardašijan, pa je sebe uporedila sa rijaliti zvezdom.

Bilo je i onih koji misle da je Teodora često mrzovoljna, iako drugačije prikazuje na društvenim mrežama.

- Nikako! Imam svoje dane, kao i svi vi, ali definitivno sam još luđa nego što smem ovde da pokažem - iskrena je bila pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike