"Za sve one koji kažu da sam izoperisana" Teodora Džehverović otvorila porodični album: Ovako je izgledala u detinjstvu (FOTO)

06.07.2023

00:20

1

Plavuša odmalena

"Za sve one koji kažu da sam izoperisana" Teodora Džehverović otvorila porodični album: Ovako je izgledala u detinjstvu (FOTO)
Teodora Džehverović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pevačica Teodora Džehverović juče je postala tetka devojčice Dorotee, koju je njen brat Sava Džehverović dobio u braku sa dugogodišnjom partnerkom, influenserkom Adrianom Kadar.

Džehverovići nisu krili sreću, te su se okupili u porodičnom stanu kako bi proslavili dolazak još jednog člana porodice. Pevečica je narednog jutra bila nostalgična, te je otvorila porodični album sa uspomenama, što je odmah podelila sa hiljadama svojih pratilaca na Instagramu.

Kako je Džehverovićeva izgledala u detinjstvu, detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Mala plavokosa devojčica sanjala je velike snove u porodičnoj kući u Kačarevu, koju danas njeni roditelji renoviraju. Nakon sudkog procesa, sud je odlučio u korist njene majke Goce, kojoj je pripala kuća.

Teodora nikad nije krila da je imala velike albicije odmalena, a nedavno je istakla da se kroz deset godina vidi na Evroviziji, kao i na solističkom koncertu pred hiljadama ljudi.

Njen fizički izgled neretko je tema javnosti, a pevačica je sada i javno podelila komentar jednog fana i poručila da nije "izoperisana".

- Koliko si na toj slici prelepa i preslatka - napisala joj je obožavateljka, a Teodora je dodala "Za sve one koji mi pišu da sam izoperisana".

Instagram printscreen/teodoradzehverovic
Teodora Džehverović

Inače, pevačicina majka Goca Džehverović u istoj noći kada je dobila unuku, suočila se i sa velikim gubitkom. Ona je u razgovoru za 24sedam otkrila da joj je neposredno po rođenju unuke, preminula najbolja prijateljica sa kojom je delila dobro i zlo godinama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike