Human gest Saše Popovića iznenadio javnost: Odrešio kesu i pomogao muzičkoj školi u Bujanovcu! (VIDEO)

21.04.2023

00:15

1

Poklonio im dve violine

Human gest Saše Popovića iznenadio javnost: Odrešio kesu i pomogao muzičkoj školi u Bujanovcu! (VIDEO)
Saša Popović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Estradni mag, kako ga mnogi nazivaju i prvi čovek "Grand" produkcije, Saša Popović, nedavno je u velikoj životnoj ispovesti priznao da ga je otac svojevremeno na silu upisao u muzičku školu, u koju je nerado odlazio, ni nesluteći da će mu to decenijama kasnije doneti milione.

Samo vozni park Saše Popovića vredi čitavo bogatstvo i nadmašuje cifru od 600 hiljada evra, što on ne voli da ističe u javnosti, kao ni humanitarne akcije u kojima neretko učestvuje.

Popović se nikada javno nije hvalio humanim gestovima koje čini, a pre nekoliko dana na snimanju "Zvezda Granda" on je poklonio dve violine muzičkoj školi u Bujanovcu.

Predstavnik humanitarne fondacije „Vivarti“ koja podržava mlade talente preuzeo je poklon, a kreativni direktor "Granda" deci je poželeo da se godinama uspešno bave muzikom.

- Evo doniramo dve violine za muzičku školu u Bujanovcu, a organizator je udruženje "Vivarti". Evo jedna i druga violina i neka deca sviraju lepo. Neka nauče, pa kada odrastu recimo da dođu da prate Cecu. U stvari, ona će već biti starija, onda mene najbolje da prate, najmlađi sam ovde sa Bosancem - našalio se Saša.

Žiri "Zvezda Granda" ga je pozdravio velikim aplauzom, a predstavnik udruženja se zahvalio kreativnom direktoru "Granda" na poklonu.

- Hvala Vam, siguran sam da će neko od dece jednog dana završiti kod vas - poručio je predstavnik udruženja, prenosi "Grand".

U videu u nastavku teksta pogledajte kako je izgledala dodela violina.

Podsetimo, nedavno je na Belom Dvoru u Beogradu organizovano i humanitarno veče na kome su prikupljena sredstva za muzičku školu u Bujanovcu. Među brojnim gostima bile su i Goca Tržan, Ana Bekuta, Aca Sofronijević i Suzana Mančić, koje su dale doprinos ovom događaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike