"Zapostavio sam porodicu!" Aca Sofronijević iskreno o ženidbi i planovima sa novom devojkom! (VIDEO)

14.03.2023

08:35

1

Priznaje da je u ljubavi oprezniji nego ranije

"Zapostavio sam porodicu!" Aca Sofronijević iskreno o ženidbi i planovima sa novom devojkom! (VIDEO)
Aca Sofronijević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Muzičar Aleksandar Aca Sofronijević sinoć je promovisao novi projekat u saradnji sa Rogatima, gde su se pojavila mnoga velika imena iz sveta muzike poput pevačice Aleksandre Radović.

Sofra je ovom prilikom u razgovoru za naš portal otkrio sve o saradnji sa Rogatima, nakon čega se osvrnuo na svoj privatni život i novu ljubav, o kojoj je 24sedam prvi pisao.

Između ostalog, Aca je otkrio koliko će biti oprezan kada je u pitanju veridba i sledeći korak u vezi, s obzirom da je prethodnu ljubav verio nakon samo par meseci romanse.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandar Aca Sofronijević

Da li se dešavalo da si nekada morao da odbiješ saradnju sa nekim?

- Ja sam onaj koji stalno može. Nikad se nisam pokajao ni zbog čega. Učim iz svakog svog iskustva. Sećam se kada sam počinjao da radim za Sašu Popovića i Grand. Kažem Saletu da mogu, a onda do Kraljeva razmišljam kako i šta da uradim. Ali, volja i želja su me dovele tu gde jesam i Bog je tu pomogao. Kad god me neko pozove, ja znam da je to Božiji poziv. Odbijao sam samo ako nešto ne mogu da odradim u tom trenutku, ali bilo je pomeranja, jer volim svaku vrstu muzike. Nedavno sam u svoj tim primio čoveka koji operiše vene. Sad da li ja imam vremena da produciram neko kolo za doktora. Video sam da je super lik i super čovek. Snimili smo mu aranžman i izdali smo lepo kolo doktora Sekulića koji operiše vene ljudima. Muzika nema granice. 

Da li je tvoj privatni život ispaštao zbog obima posla?

- Ja sam sve stizao. Možda sam porodicu zapostavio malo, jer su oni u Kraljevu, ali što se tiče privatnog života i druženja sa mojim prijateljima, kumovi, sve stižem, da vidim i decu svoje sestre. Nekada je posao bio primaran u odnosu na privatni život. Šta da radim, to sam ja. 

Saznali smo da si zaljubljen, možeš li nam reći nešto više o novoj partnerki i vašem odnosu?

- Moram malo da je krijem, ali ona je divna osoba. Prelepo nam je i uživamo. Ljubav je sloboda. Mi smo se tu pronašli. Moram da kažem da uživamo i srećan sam što je tako. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandar Aca Sofronijević

Koje kvalitete kod nežnijeg pola najviše ceniš?

- Kod mene je to razumevanje i saosećanje na prvom mestu, jer taj neko mora da razume moj posao. 

Da li smatraš da si požurio sa prethodnom odlukom o veridbi, kako ćeš se sada postaviti u novoj vezi? 

- Šta je brzo sad? To su bili neki trenuci kakvi su bili. To je sve život. Sad ne mogu da dam taj odgovor, da li ću žuriti sa tom odlukom. Meni je lepo, uživam. Mladi smo, zdravi smo. Bože zdravlja, sve u svoje vreme. 

Da li si se opekao u prethodnoj vezi, pa sada ovu držiš daleko od očiju javnosti. 

- Duboko mislim da ništa ne treba da se deli sa medijima što je privatno, ali kako smo oboje iz javnog života to je samo tako išlo. Sada smatram da nikoga ne treba to da zanima i da je to moja stvar i neka ostane za mene i moju kuću. 

Ceo intervju sa Acom Sofronijevićem i o tome šta on kaže o saradnji sa Rogatima možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike