Luisova žena predosetila njegovu smrt! Samo 40 dana pre njegove smrti poginuo je poznati pevač: Kao da je to bila priprema

09.07.2023

21:39

0

Ni 12 godina nakon njegove smrti bolne uspomene ne blede

Luisova žena predosetila njegovu smrt! Samo 40 dana pre njegove smrti poginuo je poznati pevač: Kao da je to bila priprema
Ljubiša Stojanović Luis i Silvana - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Silvana, supruga pokojnog Ljubiše Stojanovića Luisa, pričala je o njegovoj smrti i situaciji za koju smatra da ju je na neki način pripremila na to što će se desiti.

Kako kaže, nju je neobičan osećaj obuzeo kada je poginuo Darko Radovanović, i to samo 40 dana pre njenog supruga.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ljubiša Stojanović Luis

- Odlazak Darka je bio 40 dana pre njegovog udesa. Mi smo se svi potresli. Toliko sam bila potresena da sam čitala intervjue i tekstove o tom događaju. Mislila sam u sebi kako je sad toj ženi, tom detetu... Bila je to kao neka priprema, nešto što mi nije bilo svojstveno. Darko je sahranjen u Sremskoj Mitrovici, a Ljubiša je toliko žurio da se vrati s nastupa da ode na sahranu. Imao je potrebu da peva u njegovu čast. To nam je bila čudna situacija, a takve se pamte - kaže ona.

Kada uspava decu, Silvana je umela da ode u Luisovu muzičku sobu i tamo da plače.

- O tom periodu, neposredno posle nesreće, sećam se kao u nekim fragmentima. Dešavalo mi se, kada uspavam decu, da odem u njegovu muzičku sobu. Imao je garažni prostor u kojem je držao sve, od garderobe do svih stvari koje su mu bile drage. Kada znam da mi deca spavaju, ja se tamo zatvorim, samo sam tamo mogla da dam oduška i da iskanališem emociju. Sedim, plačem i opuštam emociju bola i tuge uz njegove pesme. Pred decom nisam smela da plačem. Kad god mi se desilo da zaplačem pred njima, svi su počeli da rone suze - ispričala je Silvana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ljubiša Stojanović Luis

 

Potom se osvrnula na pesme koje su joj najteže za slušanje:

- Najteže pesme, a pogotovo nakon tragedije, su mi "Crni oblak" i "Kada me jednom ne bude" to su pesme koje opisuju moju životnu situaciju. Što se tiče pesama uz koje se veselim, pa to su sve njegove sa bržim, južnjačkim stilom - rekla je ona u "Sceniranju".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike