Ovo je žena kojoj je Luis pevao „Dudo, tebe volim"! Devedesetih su se razveli, pa je tek onda upoznao Silvanu (FOTO)

07.04.2022

07:17

0

On je, kako je jednom prilikom ispričala, bio i ostao njena najveća ljubav

Ovo je žena kojoj je Luis pevao „Dudo, tebe volim"! Devedesetih su se razveli, pa je tek onda upoznao Silvanu (FOTO)
Copyright Ljubiša Stojanović Luis ATAImages/Antonio Ahel

Pre nego što je zavoleo Silvanu, Ljubiša Stojanović Luis bio je u braku sa Dubravkom, kojoj je, inače, posvetio hit „Duda". Numera je nastala 1983, a i dan-danas se rado sluša. 

Svojevremeno, gostujući u „Nikad nije kasno", Dubravka Stojanović je upravo o tome progovorila, pa priznala kako je pet dana bolovala pošto je čula pesmu. 

- Doneo mi je ploču u Minhen i bacio u krilo. Na njoj je pisalo „Dudi s ljubavlju". Bila sam užasno uzbuđena, a kada je izvadio ploču i stavio na gramofon... Čula sam pesmu i bila pet dana bolesna. Nisam mogla da ustanem iz kreveta - prenosili su mediji njene reči, baš kao i onda kada je rekla da joj Luis i dalje nedostaje, te priznala kako je on bio i ostao njena najveća ljubav. 

Podsetimo, Luis je poginuo u saobraćajnoj nesreći 31. jula 2011, u Feketiću. 

 

 

- Luis nam svima mnogo nedostaje. On je bio i ostao moja najveća ljubav. Deca (Maja i Marko) i ja ga, bez preterivanja, spominjemo svakodnevno. Moj muž je bio izuzetno duhovit čovek. Zapravo, ja sam se za njega udala jer me je strašno zasmejavao - istakla je. 

U trenutku razvoda od Dubravke 1999, prema podacima iz njegove životne priče iz „Storija", pevač je „u novi život zakoračio sa samo jednom torbom na leđima, pa potom upoznao devetnaest godina mlađu Stojnićevu". 

Ljubiša Stojanović Luis, ATAImages/Antonio Ahel
 

Pre Dude, s druge strane, bio je u braku s Nevenom, kojoj je sudbonosno „da" izgovorio 1973, u svojoj 21. Godinu kasnije su dobili naslednika, kom su dali ime Miodrag. 

- Miodrag je golman u jednom fudbalskom klubu u minhenskoj oblasti (u Nemačkoj). Srećan sam što ga imam, ali je taj brak bio glup potez. Razveo sam se 1979. godine. Dok sam bio u braku, na Nevenin nagovor prihvatio sam ponudu da predajem muzičko vaspitanje na Pedagoškoj akademiji u Negotinu - rekao je jednom Luis. 

- Od četrdeset učenika u razredu, nijedan nije imao sluha. Zato sam ih na prvom času pitao kakve ocene žele za kraj godine. Sledećeg dana pojavila se inspekcija, koja me, naravno, nije podržala u nameri da ne predajem po planu i programu. Iako je plata bila dobra, za katedrom sam se zadržao samo tri dana - otkrio je bio za pomenute medije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike