Romantika na Ibici! Anastasija zagrlila Gudelja, on ne skida osmeh sa lica (FOTO)

09.07.2023

16:08

0

Ova fotografija je oduševila sve njihove pratioce

Romantika na Ibici! Anastasija zagrlila Gudelja, on ne skida osmeh sa lica (FOTO)
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj - Copyright Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Pevačica Anastasija Ražnatović i njen dečko Nemanja Gudelj uživaju na Ibici, a fotografije koje dele na društvenim mrežama sa pratiocima su dokaz koliko se vole i da im prija sve što rade zajedno.

Naime, par je na Instagramu objavio zajedničke fotografije sa plaže. Nemanja je pozirao u šortsu, dok ga je Anastasija zagrlila, a na sebi je nosila košulju.

Pratioci su bili oduševljeni novom objavom ovog para, te su ispod fotografije ostavljali komplimente i poruke podrške za pevačicu i fudbalera. 

 

 

- „Stvarno se vidi da se volite”, „Prelepo”, „Golupčići”, „Jako si lepa, takav muškarac ti je oduvek trebao”, „Lep par”, „Ljubav koja će trajati zauvek”, „Da budete tako srećni još 100 godina” - nizali su se komentari ispod fotografije. 

Podsetimo, Anastasija je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, a vesti o ovoj tragediji je podelio njen dečko Nemanja Gudelj. Zbog teškog perioda koji su prolazili, Ražnatovićeva se povukla sa društvenih mreža, a posle nekoliko nedelja, kada se oporavila, vratila se starom načinu života.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike