Gudelj i Anastasija se provode na Ibici u stajlingu od milion dinara: Ražnatovićeva samo za haljinu dala 5.428 evra (FOTO)

07.07.2023

15:55

0

Ne štede na garderobi

Gudelj i Anastasija se provode na Ibici u stajlingu od milion dinara: Ražnatovićeva samo za haljinu dala 5.428 evra (FOTO)
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages/Profimedia

Naš proslavljeni reprezentativac Nemanja Gudelj i njegova izabranica Anastasija Ražnatović, nakon teškog perioda usled gubitka bebe, letnje dane provode na Ibici. Oni se svakodnevno provode na jednom od najlepših španskih ostrva, a društvo im prave Nemanjin brat Dragi Gudelj i snaja Lana Lazarević.

Mladi par je sinoć izašao na večeru, pa zatim opet u provod, čime se Anastasija pohvalila na svom Instagramu zajedničkom fotografijom. Za ovu priliku su se posebno sredili, a poneli su odevne komade poznatog brenda "Guči".

Pevačica je ponela dugačku, crnu haljinu poznatog italijanskog brenda, za koju je izdvojila neverovatnih 5.428 evra, a Nemanje je za ovu priliku odabrao "Guči" prsluk, za koji je izdvojio čak 2.500 evra. U dinarima, ova dva komada koštaju čak oko 929.000 dinara.

Običnom belom majicom i pantalonama, Gudelj je bio u totalnom kontrastu sa svojom partnerkom, a i sam je na svom profilu podelio ovaj trenutak iz provoda. Uz sliku je dodao i emotikon bubamare, kako inače tepa Anastasiji.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike