Gudelj priredio Anastasiji romantičnu večeru: Buketi ruža, šampanjac i sveće (FOTO)

08.07.2023

09:29

0

Pevačica se pohvalila na Instagramu kako uživaju

Gudelj priredio Anastasiji romantičnu večeru: Buketi ruža, šampanjac i sveće (FOTO)
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović - Copyright Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović i njen dečko Nemanja Gudelj uživaju na Ibici. Posle teškog perioda koji su doživeli posle gubitka bebe, sada se ponovo vraćaju starim navikama i putovanjima, a fudbaler se trudi da pevačicu neprestano iznenađuje i obasipa pažnjom. 

Sa pratiocima na Instagramu oboje su delili snimke sa ove egzotične destinacije. Nemanja je za Anastasiju priredio romantičnu večeru, uz šampanjac, sveće, latice od ruža, buketi crvenih i belih ruža, a tu bili i baloni. 

- Romantična večera sa mojom bubom - napisala je Anastasija, a onima koji prate ovaj par nije nepoznanica da pevačica tako tepa fudbaleru.

Da je Nemanja pun iznenađenja, govori i to što su na pesku uživali u muzici i predstavi devojke koja je imala svoju plesnu tačku, a u povratku joj je poklonio još jedan buket ruža roze boje, čime se Ražnatovićeva i pohvalila.

Podsetimo, Anastasija je u petom mesecu trudnoće izgubila bebu, zbog čega se povukla sa društvenih mreža kako bi se oporavila. Vreme je posvetila porodici i uživanju sa najmilijima, a nedavno se i vratila na društvene mreže, gde objavljuje romantične trenutke sa dečkom i njegovom porodicom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike