Anastasija Ražnatović se na Ibici ne odvaja od jetrve: Pevačica i manekenka napravile pometnju u provodu (FOTO)

03.07.2023

08:44

0

Pozirale u velikom stilu

Anastasija Ražnatović se na Ibici ne odvaja od jetrve: Pevačica i manekenka napravile pometnju u provodu (FOTO)
Anastasija Ražnatović sa jetrvom - Copyright Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Pevačica Anastasija Ražnatović, nakon teškog perioda i boravka u Beogradu, konačno ponovo uživa. Sa svojim izabranikom Nemanjom Gudeljem je prvo otputovala u Francusku, u Sen Trope, a već sada uspela je da promeni lokaciju i taguje se na Ibici, u Španiji.

Ražnatovićeva je iskoristila čari Ibice i dobrog provoda, pa sa svojim pratiocima na Instagramu podelila deo atmosfere iz noćnog izlaska sa fudbalerom i njegovom porodicom. Društvo su im pravili Nemanjin brat Dragi Gudelj i njegova devojka, manekenka Lana Lazarević.

U prilog tome da se Lana i Anastasija dobro slažu, govori i njihova poslednja fotografija na koju niko nije ostao ravnodušan.

- Jetrve - napisala je kratko pevačica u opisu fotografije iz provoda, a komentari su se samo nizali: "Kao top modeli", "Savršene ste", "Noge od dva metra", bili su samo neki od njih.

Inače, Nemanjin brat Dragi Gudelj je već neko vreme u emotivnoj romansi sa mladom manekenkom Lanom. Prepoznatljiva je po svojoj plavoj kosi, a ima samo 21 godinu. Trenutno studira na prestižnom američkom univerzitetu u Beču, na smeru međunarodni odnosi.

Rodom je iz Novog Sada, ali je srednju školu započela u Sjedinjenim Američkim Državama, a završila je u Austriji.

Za svoju savršenu figuru zahvalna je klasičnom i džez baletu koje je trenirala više od deset godina, i osvojila više od 50 nagrada.

Printscreen Instagram/ dragigudelj
Lana Lazarević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike